Görüş Bildir
Haberler
Facebook "Tavsiye Edilen Bildirimler" Özelliğini Test Ediyor

Facebook "Tavsiye Edilen Bildirimler" Özelliğini Test Ediyor

Facebook yeni bir uygulamaya imza attı. Bazı kullanıcılar Facebook’un mobil uygulamasını kullandıklarında gelen bazı bildirimlerin altında 'Tavsiye edilen' yazısıyla beraber bildirimin yanında bir yıldız bulunduğu görebiliyor. Ancak bilgisayardan bağlanıldığında aynı yazı ve yıldız gözükmüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook bu durum hakkında 'en çok Facebook uygulamasında yararlı olacağını düşündükleri, bildirimleri belirten bir yöntemi test ettiklerini' açıklamasını yaptı. Yani basit olarak, Facebook kullanıcının hangi bildirimleri daha çok önemsediğini tahmin ediyor. Twitter da benzer bir özelliğin testlerine Eylül ayında başlamıştı. Bu özellik gün içinde çok sayıda bildirim alan fenomen Twitter kullanıcıları için oldukça yararlı olmuştu.

Çok da fazla bildirim almayan kullanıcılar için bu özellik pek de yararlı olmayacak gibi görünüyor. Henüz neredeyse bütün bildirimleri tavsiye edilen olarak işaretleyen bu yeni özellik kullananlar tarafından eleştiriliyor. Kullanıcılar sadece mobil uygulamasında ortaya çıkan bu özelliği kapatmanın da bir yolunun olmadığını söylüyor.

Elbette bu özelliğin henüz test aşamasında olduğunu da unutmamak gerek – yani son kullanıcıya ulaşmadan iptal edilmesi de söz konusu. Ancak eğer sosyal medyada binlerce arkadaşı olup o kadar Candy Crush istekleri arasında önemli bildirimlerinizi kaçırıyorsanız bu özellik sizin için bu haliyle bile kullanışlı olabilir.

Kaynak: http://thenextweb.com/facebook/2015/1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0