Görüş Bildir
Haberler
Facebook'ta Artık İnternetsizken Bile Haber Akışını Görüntülemek Mümkün

Facebook'ta Artık İnternetsizken Bile Haber Akışını Görüntülemek Mümkün

Batuhan
11.12.2015 - 16:27

Sosyal medya devi, kısıtlı erişimin olduğu yerlerde de Facebook deneyiminin kesintisiz devam edeceği çevrimdışı özelliğini duyurdu. Çevrimdışı özelliği sayesinde artık internetsizken bile haber akışını görüntülemek, beğeni ve yorum yapmak mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle internet erişiminin kısıtlı olduğu gelişmekte olan ülkeler için kullanıma sunulan özellik, elbette dünyanın geri kalanında da geçerli. Metroda, tünelde veya internet bağlantısının hiç olmadığı yerlerde bile birtakım Facebook araçlarından yararlanmak mümkün. Haber akışından bahsedersek, daha önce indirilmiş ancak henüz göz atılmamış içerikler Facebook’un ilgililik algoritmasına göre kullanıcıya çevrimdışı modda sunuluyor. İnternet erişimi tekrar sağlandığında ise haber akışı normal seyrine dönüyor.

Çevrimdışı modda beğeni ve yorum yapmak da mümkün. Ancak yorum ve beğeniler ancak tekrardan internete bağlanıldığında aktif olarak görüntüleniyor. Henüz test aşamasında olan ve yavaş yavaş dağıtılmaya başlanan özelliğin önümüzdeki günlerde tüm dünyada kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
3
3
3
3
2
0