Görüş Bildir
Haberler
Facebook Messenger'a Para Transferi Özelliği Geliyor

Facebook Messenger'a Para Transferi Özelliği Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, artık Venmo aracılığı ile Messenger uygulaması üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor.

Messenger uygulamasının yeni özelliği ile klavyenizin yanında bulunan küçük bir ''$'' işareti, arayüz üzerinden para transferi yapmanızı sağlayacak. Sadece göndermek istediğiniz miktarı girmeniz ve dokunmanız yeterli.

Eğer sistemde kayıtlı bir ödeme profiliniz var ise bu profil üzerinden Facebook Messenger'ın yeni özelliğini kullanabileceksiniz.

Eğer yok ise Mastercard ya da Visa kart numarası girip sisteme kayıt olup, IOS cihazı kullanıyorsanız da TouchID sistemi ile ödeme yapabileceksiniz.

Veya kart numaranızı girdiğiniz sisteme basit bir PIN kodu kaydederek işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

Para transferinde tüm düzenlemelerden sorumlu olacak olan Facebook, para transferi yaptığınız kişinin banka hesabı olmaması durumunda da, paranızı kendi sisteminde saklayacak. Gönderdiğiniz kişi bir banka hesap kaydı oluşturduğunda, para direkt olarak transfer edilecek. Veya gönderdiğiniz para ulaşmadığında tekrardan sizin hesabınıza yatırılacak.

Facebook, sistemde dolandırıcılık tarzı şeylerin önüne geçmek için de işin uzmanlarından oluşturulmuş bir ekibi, bu sistemi denetlemekle görevlendirecek.

Bu adımın kullanıcı sayısını arttıracağını da düşünen Facebook, özelliği Android, IOS ve Web üzerinden önümüzdeki ay kullanıma sunacak. Şuan için sadece Amerika'da kullanıma sunulacağı duyurulan özelliğin, diğer ülkelere ne zaman ulaşacağı hakkında ise bir bilgi verilmedi.

Webtekno

Kaynak: http://www.webtekno.com/donanim/faceb...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0