Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey Bu Akşam Var mı? Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Ne Zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey Bu Akşam Var mı? Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Ne Zaman?

FOX TV' de her salı sevenleriyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 4 Ocak 2022 Salı günü yayın akışında yer almadı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünü yayın akışında göremeyenler, arama motorlarına yöneldi.Her yıl olduğu gibi bu yıl da  yılbaşı tatiline giren birçok dizi yayın hayatına kısa süreli bir ara verdi.  Peki Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?  İşte diziyle ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Evlilik Hakkında Her Şey' in bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edildi. Bir evliliğin tüm aşamalarını dört kadın kahramanın üzerinden ekranlara taşıyan MF Yapım imzalı dizi, 4 Ocak Salı FOX TV yayın akışında yer almadı. Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ekranlarda olmayacak mı? Peki Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Ne Zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başrollerinde Sumru Yavrucuk, Gökçe Bahadır, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü 11 Ocak Salı günü saat 20.00' de FOX TV ekranlarında olacak.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın