Görüş Bildir
Haberler
TV
Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Final Yapıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Final Yapıyor!

GNS
26.05.2022 - 23:31

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı! Yayınlanan final fragmanında; Kızların Çolpan'a önerdiği gelinlikler, Çolpan'ı şoke eder. Gelinlik giymek istemediği konusunda direnen Çolpan ise sonunda dayanamaz ve güzelliğiyle herkesi hayran eder. Fakat beklenmedik olaylar yakalarını bırakmaz ve silahlı bir soygunun ortasında kalırlar. Çolpan'ın ise üzerindeki gelinlikle beklediği esnada burnundan gelen kan tedirginlik oluşturur. Peki Evlilik Hakkında Her Şey final bölümünde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 33. final bölümü fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

FOX TV'nin başarılı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey final yapıyor. Başrollerinde pek çok sevilen oyuncunun yer aldığı dizi, farklı bir yönden baktığı aşk hikayeleri ile izleyicisine bambaşka bir serüven yaşattı. Gündelik konuların ve gerçeklerin de ekrana yansıtıldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, artık sona eriyor. Peki Evlilik Hakkında Her Şey finalde neler olacak? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 33. bölüm fragmanı...

Evlilik Hakkında Her Şey 33. Bölüm 1. Fragmanı (FİNAL)

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm Özeti

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm Özeti

Şimdiye kadar Erman'ın oğlu olduğunu düşünen Bora, öğrendiği gerçek ile yıkılır. Yaşadığı yıkım ile kaybolan Bora; Erman, Çolpan ve Sanem'in her yerde kendisini aramasına rağmen ortaya çıkmaz.

Geçmişine dair bulduğu izleri takip eden Bora, biyolojik babasına dair sarsıcı gerçekler ile karşılaşır. Çolpan, yaşanan olaydan dolayı kendisini suçlu görerek vicdan azabı çeker ve kızının hayatındaki konumunu sorgular.

Ünlü iki isim arasındaki evlilik sözleşmesi krizi ise beklenmedik bir şekilde Azra ve Efe'nin ilişkisinde sorunlara neden olacaktır. Sanem ise Bora'yı düşürdüğü durumdan kurtarmaya karar vermiştir ve oynayacağı kumar belki de hayatına mal olacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın