Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Evlilik Hakkında Her Şey 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Evlilik Hakkında Her Şey son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 21 Eylül akşamı yayın hayatına başladı. Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının hayatlarının anlatıldığı Evlilik Hakkında Her Şey 1. bölüme geçmişten gelen misafir damga vurdu. Dizinin yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanında ise Azra'nın eşiyle arasında geçen konuşma dikkat çekti. İşte, Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlilik Hakkında Her Şey 2. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fox TV'de yayın hayatına başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 1. bölümünde Azra'nın evliliğinde yaşanan sorunlar heyecanlı gelişmelerin sinyallerini verdi. Cevher ailesinin babalarının final sahnesinde görünmesi ise şimdiden Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümünde yaşanacaklar için merak dolu anlara neden oldu.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile birlikte uzun yıllardır İstanbul'un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Artık Azra için bir sonraki adıma geçme zamanı gelmiştir. Annesi Çolpan emekliye ayrılıp büronun yönetimini kızı Azra'ya devredecektir fakat işler hiç de Azra'nın beklediği şekilde ilerlemez.

Azra ve annesi arasında geçen şiddetli bir tartışma Cevher ailesinde büyük bir sarsıntıya sebep olur. Cevher ailesi parçalanmış geçmişleriyle yüzleşirken, Azra da evliliğini ve hayatını sorgulamaya başlar. Hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kaldığında aile içindeki tüm dengeleri değiştirecek bir karar alır. Geçmişten gelen sürpriz bir ziyaretçi bu kararının arkasında durmasını zorlaştıracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın