Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğiniz kişide mutlaka bulunması gereken 10 özellik

Evleneceğiniz kişide mutlaka bulunması gereken 10 özellik

uplifers .com
15.05.2014 - 15:20

Bir çok kişi gelecekte evlenip aile kurma hayallerinden bahsederken aradığı kişiyi henüz bulamadığını söyler. Evleneceğimiz kişinin kim olduğunu bilmiyor olsak da bu kişide bulunması gereken özelliklerin ne olduğu konusunda hepimizin kafasında belirli bazı kalıplar ve fikirler var.

Birazdan aşağıda okuyacağınız özellikleri barındıran kişi sizin beyaz atlı prensiniz olacak gibi bir iddiamız olmasa da, yaşanan ilişkileri gözlemlediğimizde taraflarda genel olarak bulunan ya da partnerlerin birbirinde olmasını istediği özelliklerden oluşuyor.

İşte evleneceğiniz kişide mutlaka bulunması gereken 10 özellik;

1. İnançlarınıza saygı duymalı

Seçeceğiniz partner yaşamınızda inandığınız, peşinden gittiğiniz ya da size kendinizi iyi hissettiren şeylere inanan ve sizinle ortak paydada buluşabilen biri olmalı.

2. Size yeni şeyler öğretmeli

Birbirinizden öğrenecek bir şeyiniz kalmadığında yaşamın ne kadar sıkıcı olabileceğini az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Yeni bir yemek tarifinden problemlerinizle başa çıkma yollarınıza kadar bir çok farklı konuda birbirinize yeni şeyler katabilmeniz ve yaşam boyu birbirinizden bir şeyler öğrenebiliyor olmanız evliliğinizin mutlu devam edebilmesi açısından çok önemli...

Kaynak: http://www.uplifers.com/evleneceginiz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın