Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişi Hangi Meslekten Olmalı?

etiket Evleneceğin Kişi Hangi Meslekten Olmalı?

Osman Avcı
28.01.2015 - 13:57 Son Güncelleme: 28.01.2015 - 18:50

Evleneceğin kişinin pek tabii ki en önemli şeyi karakteri; fakat eğri oturup doğru konuşalım, hangi meslekten olduğu da önemli! Peki ama hangisi, bunu öğrenmenin tek yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu bir belirleyelim: Onun işkolik olmasıyla ilgili bir sıkıntın olur mu?

2. Bir de şunu: Para sence bir evlilikte ne kadar önemlidir?

3. Yavaş yavaş ısınalım: Tatil günü şunlardan en çok hangisini yapmayı seversin?

4. İdealindeki kişiyi bize bir kelimeyle tanımlar mısın?

4. İdealindeki kişiyi bize bir kelimeyle tanımlar mısın?

5. Hadi bir de günlük bir kombin seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence uzun bir evliliğin ardındaki sır nedir?

7. Hangi fantastik kitap serisi?

8. Eşine iş arkadaşı yürüyor, hatta koşuyor diyelim. Nasıl bir tavır takınırsın?

9. Son soru: Üniformaya karşı bir zaafın var mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Doktor" çıktı!

"Doktor" çıktı!

Senin evleneceğin kişi doktor olmalı. Sen biraz zor sevenlerdensin, bu zor sevme durumunsa sadece ilişkilere has değil; her şeyin zorunu seviyorsun sen. Kolaysa direk gözünden düşüyor, bir anlamı kalmıyor. Ama sen zorları kolay hale getirirsin, ki eğer değecek bir kişiyse. Doktorlar mükemmeliyetçidir bir yandan da, tıpkı sen gibi senin gibi. Ne diyelim Allah bir yastıkta kocatsın :)

"Mühendis" çıktı!

"Mühendis" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği mühendislik olmalı. Sen tamamen gerçekçi biri olduğun için senin ruh eşin çıksa çıksa mühendislerin içinden çıkar. Çünkü mühendisler mantık abidesidir, her daim aklını dinler, saçma hayallere kapılıp yolunu uzatmaz yani. Romantik değillerdir evet ama romantik adam isteyen kim zaten? Zırlak, ağlak, gereksiz duygusal, yapış yapış adamlar hiç sana göre değil zaten. Adam dediğin dosdoğru olacak, güçlü olacak güçlü, değil mi ama?

"Aktör" çıktı!

"Aktör" çıktı!

Senin eşin olacak kişinin mesleği, hiç kuşkusuz aktörlük olmalı. Evet, aktörler biraz değişken ruh hallerine sahiptir; gecesi gündüzü yoktur ve en kötüsü de oldukça havalı ve karizmatik bir iş yaptıklarından kadınların ilgisi de üzerlerindedir. Fakat senin kendine güvenin 10 üzerinden 11; kim takar onları? Ayrıca fırtınalı bir evlilik yaşamanız muhtemel; ancak dümenin başında sen varsın; no problem :)

"CEO" çıktı!

"CEO" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği, CEO'luk olmalı. Sende bir özellik var ki, bu çok nadir kişide bulunur: Sen başarılı insanı gözünden tanıyorsun. Çünkü başarı potansiyeli olan insanın üstünde çok değişik bir enerji vardır ve bunu sezebilmek güç iştir. Evet, onunla ilk tanıştığınız zamanlarda mesleğinin henüz başında olacak; ama seninle evlendikten sonra basamakları bir bir çıkıp yükseğe, en tepeye ulaşacak. Sen de başarılı adamın arkasındaki kadın olacaksın. Bunu o da çok iyi bilecek ve katıldığı sempozyumlarda hep seninle ilk tanıştığı zamanlardan dem vuracak. Güzel günler, sizi bekler kısaca! O kadar paranız olacak yani, bizi de görürsünüz herhalde :)

"Aşçı" çıktı!

"Aşçı" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği aşçılık olmalı. Öncelikle şunu belirtelim: Senin için bu dünyadaki en seksi şey, yemek yapabilen erkek. Bir erkeğin elinden bir şey yemeyegör, anında dizlerinin bağı çözülüyor. İşte yine bağlarının çözüldüğü bir anda o çıkacak karşına ve bam! Ne olduğunu anlamadan evleneceksiniz. O muhteşem yeteneğiyle senin gönlünü çalacak hiç şüphesiz! Tamam adamın yemekleri güzel ama yine de fazla yüklenme midene, ekmeksiz götür :)

"Pilot" çıktı!

"Pilot" çıktı!

Ooo tebrikler bu testin sonucunda bir adet pilot kazandın :) Evet evet senin evleneceğin kişinin mesleği pilotluk olmalı. Sen çılgın severlerdensin; monoton bir evlilik, sıkıcı bir eş, rutin bir hayat seni ölümüne darlıyor. Seninki az biraz başına buyruk olmalı (kararında ama), rahat olmalı, geniş olmalı ve her şeyden öte özgür ruhlu olmalı. Çünkü sen böyle birisin ve zincir vurulmaya hiç gelemezsin. Bir de allah aşkına pilotluk kadar karizmatik bir meslek var mı?

"Savcı" çıktı!

"Savcı" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği hiç kuşkusuz savcılık olmalı. Sen adaletli, idealist, demir gibi eğilip bükülmeyen, adam gibi adam sevenlerdensin. Bu tarife en uygun kişilerse hukukçulardan çıkar. Savcılarsa hukukçular arasında en karizmatik, en havalı olanları hiç kuşkusuz. Ayrıca hem mesleklerinde hem de ilişkilerinde dürüsttürler, yalansız dosdoğru bir evlilik seni bekler yani. Hadi mutluluklar...

"Şair" çıktı!

"Şair" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği hiç şüphesiz şairlik olmalı. Sen tam bir aşk kadınısın, bu hayattansa ne para, ne şan şöhret ne de büyük büyük başarılar bekliyorsun. İstediğin şey çok net belli: Sevdiğin ve aynı zamanda seni sevecek birisi. Duygusalsın, hassassın, incesin. Tüm bu nedenlerle senin eşin olacak kişi bir şair olmalı. Dizeleriyle, imgeyi ince görmesiyle senin hayatına lezzet katacak biri yani. Bol kafiyeli günler diliyoruz size efendim!

"Mimar" çıktı!

"Mimar" çıktı!

Senin evleneceğin kişinin mesleği mimarlık olmalı. Sen oldum olası basit, adi, sıradan şeyleri sevmedin, sevemedin. Klassın, zarifsin, elitsin. Senin bu kişiliğini tatmin edecek kişi de pek tabii olsa olsa mimar olur. Mimar dediğin adam zekidir, leb demeden Çorum'u anlar: Yani ona bir dediğini 10 defa anlatmana gerek yoktur. Bir de düşünsene evini direk eşin dizayn edecek. Mutluluğun formülü bu olsa gerek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2322
1244
828
638
280
263
161