Görüş Bildir
Haberler
Evinizde Halay Çeken Mikropların 11 Gizli Stratejisi

Evinizde Halay Çeken Mikropların 11 Gizli Stratejisi

Domestos
02.02.2016 - 14:46

Siz banyo temizliği yaparken onlar kilit noktalara saklanırlar; tuvalet temizliği sırasında pusuya yatarlar, çamaşır suyu kokusunu alınca köşe bucak kaçışırlar. Mikroplara savaş açmak istiyorsanız onların gizli stratejilerini bilmenizde büyük fayda var!

1. Öncelikle; tuvalet temizliği mikroplarla savaşımızın en önemli cephesi, çünkü tuvalet = mikropların evimizdeki kalesi!

Tuvalet temizliği, temizliğin yarısıdır!

2. Mikroplar, banyo temizliğinin çoğu kişi için klozet, lavabo ve küvet odaklı olduğunu bilir; sifon tutacağı, musluk gibi stratejik noktalara çökerler.

Banyo temizliği zor zanaat! Mikrop yuvasının ayrıntılarda gizli olduğunu unutmayın, her gün dokunduğunuz yerleri ıskalamayın!

3. Mikroplar sabunluğu temizlemeyeceğinize ve ıslak bırakacağınıza güvenirler.

Çok da emin olmakta haksız sayılmazlar! 'İçinde sabun yaşadığına göre temizdir kanka yaa' deyip geçmeyin, sabunluğunuzu sık sık temizleyin. ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN!

4. Poşeti dolana kadar temizlemediğiniz o çöp kutusunun nemli ortamının tadını çıkarırlar.

Oh mis gibi nem! Bunlar bu çöpü dolana kadar temizlemezler, o zamana kadar rahat rahat pusuya yatarız!

5. Evcil hayvanınızın bahçeye çıkmaları onlar için altın bir bilettir. Minik dostlarınızı iyice temizlememenizi ve bu sayede eve girmeyi ummak, günlük temel stratejilerindendir.

Bir mikrop toplu ulaşım aracı olarak; temizlenmeyen evcil hayvanlar ve oyuncakları!

6. Bulaşıcı hastalıklarının yüzde 80’nin insan temasıyla yayıldıklarını bilirler: bu yüzden temizlik bezi ve çöp kutuları gibi favori mekanlarına dokumanızı akbaba gibi beklerler.

Beyler herkes yerini aldıysa elden ele dolaşıyoruz!

7. Derinlemesine temizlenmemiş dolap raflarını, ocakları ve diğer yüzeyleri görünce dayanamazlar, halaylar çekerek orada biterler.

Köşe bucak temizlik bu yüzden önemli, yoksa evinizdeki köşeler bucaklar mikroplar tarafından işgal ediliyor.

8. Siz mutfağınızı bal döküp yalayacak kıvama getirdiğinizi sanırken, az önce şöyle bir sudan geçirdiğiniz kesme tahtası üzerinde nüfus sayımı yapmaya başlarlar.

Kesme tahtası, mikroplar için yemeğe giden direkt uçuş bileti gibidir, iyice temizlemeyi ve etler için ayrı bir tahta kullanmayı unutmayın!

9. Siz koskoca kapıyı silip yorulduktan sonra kapı kolunun sadece şöyle bir üstünden geçeceğinizi tahmin eder ve sessizce oturup beklerler.

Kapınızı mikroorganizmalara karşı kapayın!

10. Havanın harika olduğu bir pazar günü bahçenizde yapacağınız mangal sizin kadar mikropların da keyfini yerine getirir.

Mangalı temzilemezsiniz, güneş çıkar, gıda bakterilerine gün doğmuş sayılır!

11. Mikropların korkusu kıvamlı çamaşır suyudur; kokusunu aldıkları anda firar radarları çalar!

www.betches.com

Çamaşır suyu en önemli silahınız, tepe tepe kullanınız! 💪

Yeni Domestos Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ile maksimum hijyen ve uzun süreli koruma sağlayarak mikropların kıyametini başlatın!

Yeni Domestos Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ile maksimum hijyen ve uzun süreli koruma sağlayarak mikropların kıyametini başlatın!

Domestos tarihinin EN YOĞUN formülü şimdi sizlerle! 

Yenilenen formülüyle Domestos, yüzeylere sıkıca tutunarak eşsiz bir koruma kalkanı oluşturuyor ve sifon çekilse bile etkisini sürdürerek sizi korumaya devam ediyor.

Yeni Domestos Kalkanı ile Maksimum Hijyen, Uzun Süreli Koruma.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

it iti ısırmazmış ben bağışıklık kazandım sıkıntı yok -.-

TC Meriç Tensi

Temizlik hastaligi bu dedikleri. Reklam yapacagiz diye bokunu cikartmak. Klozet yerine cep telefonunuzu bozmadan temizleyen deterjan yaptik deselerdi yok sat... Devamını Gör

tatlış penguen

cep telefonu klavye ve mouse bunlarda çok pis hepsinde mikrop var