Görüş Bildir
Haberler
Evinin Önünde Bıçaklı Saldırıya Uğradı: 20 Yaşındaki Balerin Ceren Özdemir Hayatını Kaybetti

Evinin Önünde Bıçaklı Saldırıya Uğradı: 20 Yaşındaki Balerin Ceren Özdemir Hayatını Kaybetti

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Öte yandan genç kadının ablası verdiği ifadede, bale kursundan dönen Ceren'in telefonla arayarak, anahtarı atmasını istediğini, pencereden baktığında bina önünde bekleyen 40 yaşlarında, siyah giyimli bir kişiyi gördüğünü söyledi. Ceren, pencereden atılan anahtarı alıp, içeri girdikten sonra gelen çığlıkları duyan abla, koşarak aşağıya indiğinde kız kardeşini kanlar içinde buldu. Gözaltına alınan bir kişi serbest bırakıldı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana geldi. Balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası geldiği evinin önünde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç kız, kanlar içerisinde yığıldı. Saldırgan kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acı haberi alan aile yakınları sinir krizi geçirdi

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir (20), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Özdemir'in ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. 

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini belirterek 'Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz' dedi.

"40 yaşlarında siyah giyimli birini gördüm"

"40 yaşlarında siyah giyimli birini gördüm"

Ceren Özdemi cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.Cinayetin ardından polisin bilgisine başvurduğu abla Gizem Özdemir'in kardeşinin katilini gördüğü anlaşıldı. Abla Özdemir,  polise, 'Kardeşim beni telefonla arayarak, bina giriş kapısının anahtarını istedi. Anahtarı atmak için pencereye çıktığımda binanın önünde 40 yaşlarında siyah giyimli bir şahsın olduğunu gördüm. Ceren gelince anahtarı attım. İçeri girene kadar pencerede bekledim. Sonra içeri girdim. Akabinde çığlıklar duydum, aşağı indiğimde, binanın giriş katında kardeşimi kanlar içinde buldum' dedi.

Polis özel ekip kurdu

Polis özel ekip kurdu

Cinayetin ardından Ordu Emniyet Müdürlüğü saldırganı yakalamak için harekete geçerek özel ekip kurdu. Ceren'in bale antrenmanı yaptığı kurstan eve kadar olan 2.5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek geldiği belirlendi. Polis, güzergahtaki ve olay yerindeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtları ile Ceren'in cep telefonunu incelemeye aldı. Özel ekip, Ceren'in en son kimlerle görüştüğünü ve tehdit edilip edilmediğini mercek altına aldı.

Gözaltına alınan kurye serbest

Gözaltına alınan kurye serbest

Polis ekipleri kameraları didik didik taramıştı. Kapalı iş yerlerine sabah ulaşıldı.

Polis, 2 kardeşin evine yemek siparişi getiren kurye M.D.'nin, bir süre önce Ceren'e arkadaşlık teklifi ettiğini, ret yanıtı alınca da genç kızı rahatsız etmeye başladığını öğrendi. Bunun üzerine, M.D., gece yarısı gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada cinayetle irtibatı bulunamayan kurye, serbest bırakıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgi arda

Mısır'da darbeye karşı eylem yapan müslüman kardeşler grup lideri Muhammed El Bİltaci'nin kızı Esma öldüğünde ağladın , çıktın ekrana şov yaptın. Rabia dedi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

RTE Onedio kullanıyo mu

Vera Hanzade

Gece gördüğümden beri huzursuzum. Uyuyup uyanıyorum, korkuyorum ve üzgünüm. Korkuyorum çünkü; birazdan bende derse gideceğim, evden dışarı adım atacağım ve k... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

yok arkadaş artık insanoğlu bu kadar kolay ürememeli. sosyo-kültürel-ekonomik-psikolojik testten geçemeyen kısırlaştırılsın. bu ne amk lan ortalık orospu çoc... Devamını Gör