Görüş Bildir
Haberler
Eve Etiket İşi Veren Firmalar – Ek İş İlanları

Eve Etiket İşi Veren Firmalar – Ek İş İlanları

Yilmaz Ismail
21.01.2014 - 05:32 Son Güncelleme: 21.01.2014 - 11:25

Eve Etiket İşi Veren Firmalar – Ek İş İlanları

Eve Etiket İşi Veren Firmalar – Ek İş İlanları

Evden çok uğraşmadan kısa bir sürede para kazanmak isterseniz bu iş tam size göre. Bazı firmalardan etiket işi alarak evde çok kısa süre içerisinde çok para kazanabilirsiniz. Bu etiketleme işini bilmeyenler için hemem anlatalım. İstenen ürünlerin üzerine istenilen yazıların, bilgilerin yazılmasıdır. Bir çok yerde etiket kullanılır. Gıda ürünlerinde, giysilerde ve daha pek çok üründe bulunuyor.

Sizde evde etiketleme işi yaparak para kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Bu tarz etiketleme işi için evlere iş veren firmalar var. Sizde bu firmaları bularak evinizde etiketleme yapabilirsiniz. İster şehrinizde ise bire bir konuşarak yollayabilirsiniz ister farklı şehirde ise kargo ile yollayabilirsiniz. Belli bir etiketleme için belli fiyatta anlaşabilirsiniz.

Evde Etiket İşi yapmak isterseniz tek yapmanız gereken yorum bölümümüze yorum bırakmanızdır. Yorum yaparken lütfen adınızı, soyadınızı, mail adresinizi yazmayı unutmayınız. Ancak kötü amaçlı kullanımlara yol açmamak için telefon numarası bırakmamanız rica olunur. İşveren firmalar sizinle bu bilgiler doğrultusunda iletişime geçecektir.

Ek İş İlanları 2014 , Ek İş İmkanı

Kaynak: http://www.isbilgisi.com/eve-etiket-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0