Görüş Bildir
Haberler
Evde Makyaj Temizleme Sütü Yapımı

etiket Evde Makyaj Temizleme Sütü Yapımı

pijama
30.09.2014 - 01:23 Son Güncelleme: 30.09.2014 - 11:32

Evde Makyaj Temizleme Sütü Yapımı

Cildimizi temizlemek için çoğumuz tonik,köpük ve benzeri ürünler kullanıyoruz ,bunlardan birisi de elbette temizleme sütü.Her gün yapılan makyaj hızla gözenekleri tıkar ve cildin nefes almasını engeller. Makyajımızı gün bitiminde mutlaka temizlemeli ve cildin nefes almasını sağlamalıyız. Ancak gözeneklerimizi arındırmak ve cildimizi derinlemesine temizlemek için kullanılan ürünlerin çoğu kimyasal maddeler içermekte. Haliyle her ürünü kullanamıyoruz,kullandıklarımız da pek içimize sinmiyor.”Peki cildimi nasıl temizleyeceğim?” diyorsanız, elbette bunun doğal yolları var. Bunun için evde kendinize kolayca bir makyaj temizleme sütü yapabilirsiniz.

Makyaj Temizleme Sütü Yapımı ;

Malzemeler;

1 tatlı kaşığı badem yağı

1 adet salatalık

1 kahve fincanı süt

3 damla lavanta yağı

Yapılışı;

1 adet salatalığı rendeleyip, suyunu çıkarın.Salatalık suyunun içine bütün malzemeleri ilave edin.Karışımınızı bir kabın içine aktarın ve iyice karıştırın.

Cilt temizleme sütünün yapımı bu kadar basit. Düzenli kullanımda cildinizi daha nemli ve pürüzsüz olduğunu hissedeceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Burçlara Göre Bayan Parfüm Önerileri başlıklı konumuzda 2014 en güzel kokulu parfümleri, bayan parfümleri ve burçlara göre parfüm nasıl seçilir hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.gripijama.com/evde-makyaj-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın