Görüş Bildir
Haberler
EURO 2016'ya Saldırı Hazırlığındaki Fransız, 125 Kg TNT ile Yakalandı

EURO 2016'ya Saldırı Hazırlığındaki Fransız, 125 Kg TNT ile Yakalandı

10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da EURO 2016'nın düzenlenecek olması güvenlik önlemlerini de üst seviyeye çıkardı. Fransa'da saldırıda bulunacağı iddia edilen 25 yaşındaki Gregoire adlı Fransız vatandaşı, Ukrayna - Polonya sınırında 125 kilo TNT patlayıcı ve çok sayıda silah ile yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransa'nın ev sahipliğinde 10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda terör saldırısında bulunacağı iddia edilen 25 yaşındaki Gregoire adlı Fransız vatandaşı, Ukrayna- Polonya sınırında 125 kilo TNT patlayıcı ve çok saydı silah ile yakalandı.

Ukrayna Milli Güvenlik Teşkilatı (SBU), şüphe ettikleri Gregoire'i iki hafta izledikten ve görüntüledikten sonra Ukranya - Polonya sınırında harekete geçerek yakaladı. Minibüsteki TNT patlayıcı ve çok sayıda silaha da el konuldu. Ele geçirilenler, medyaya da gösterildi. SBU'ya göre şüpheli Gregoir, Euro 2016'da, 15 saldırı planlıyordu. Gregoir, ilk saldırıyı 10 Haziran tarihinde yani Euro 2016 Şampiyonası'nın başlayacağı günde yapacaktı.

Baskına ait görüntüler ve ele geçirilen cephane böyle görüntülendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kosova basını, Ukrayna haber ajanslarının bu haberini son dakika haberi olarak geçerken, tutuklamayı ve bu sırada el konulan TNT patlayıcı ve silahların görüntülerini yayınladı.

BBC ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
20
9
6
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metehan Akbergu

baya komikmiş bizim ülkede tonlarca yakalanıyo 125 kg ne ki hey yavrum hey.ha bu arada fransa salağı siz pkk ya hdp ye ana desteği sağlayın teröristlere ev v... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

woooow patlatsa ne olurdu acaba dünyanin hali!?

babu

zamanında escobar daha büyük parti malları amerikaya sokmak için küçük çaplı uyuşturucuları bilerek yakalatıyormuş,,,