Görüş Bildir
Haberler
ABD'den EURO 2016 Uyarısı: Terör Saldırılarının Hedefi Olabilir

ABD'den EURO 2016 Uyarısı: Terör Saldırılarının Hedefi Olabilir

Onedio Medya
31.05.2016 - 20:45 Son Güncelleme: 01.06.2016 - 11:48

ABD Dışişleri Bakanlığı, yaz aylarında Avrupa ülkelerine seyahat edecek ABD vatandaşlarına Avrupa çapında saldırılar olabileceği uyarısında bulundu. Uyarıda Fransa’nın çeşitli kentlerinde oynanacak olan Euro 2016 Futbol Şampiyonası’nın da saldırılara hedef olabileceği vurgulandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Avrupa'ya seyahat edecek vatandaşları için yayınladığı uyarıda, yaz aylarında kıta çapında saldırılar olabileceği ve dikkatli olmaları gerektiği söylendi.

Bakanlık açıklamada 'ABD vatandaşlarını Avrupa çapında büyük etkinlikleri, turist bölgelerini, restoranları, alışveriş merkezlerini ve ulaşım araçlarını hedef alan muhtemel terör saldırıları tehlikesi konusunda uyarıyoruz. Avrupa'yı yaz aylarında ziyaret eden çok sayıda turist kamuya açık alanlarda, özellikle büyük etkinliklerde saldırı planlayan teröristler için daha büyük hedefler sağlamış olacaktır' ifadelerini kullandı.

Euro 2016 hedef olabilir

Euro 2016 hedef olabilir

Açıklamada özellikle Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) ve Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek Katolik Kilisesi Dünya Gençlik Günü etkinliklerinin potansiyel saldırıların hedefi olabileceği uyarısı yapıldı.

Reuters ve Al Jazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
22
9
9
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Andy Dufresne

https://twitter.com/yenisafak/status/737718939174592512 ordaki insanlar için endişeliyiz. merak ediyorum gezi'de tüketmeyin ekonomiyi durdurun çağrısı yapan ... Devamını Gör

ayar abi

şu şartlarda şampiyona düzenlenemez... AB dağılacak beyler... Almanya bu geri zekalıların ekonomisini sübvanse etmekten iyice sıkıldı... İngiltere zaten ba... Devamını Gör

erkan aygün

Jöleli yiğit vol.2

phesus

2016 avrupa futbol şampiyonasının fransaya verilişi şaibeli, alsınlar şimdi turnuvayı, düzenlesinler bakalım güvenliği nasıl sağlayacaklar.

Anakin

Zaten bizim hakkimizdi.Platini Fransaya verdi.