Görüş Bildir
Haberler
Ethem Sancak: 'Erdoğan'ı Gördükçe Aşık Oldum'

Ethem Sancak: 'Erdoğan'ı Gördükçe Aşık Oldum'

Onedio Medya
15.05.2015 - 20:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akşam, Star ve Güneş gazetelerinin sahibi iş adamı Ethem Sancak, övgüyle bahsettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘dürüstlüğünü ve yiğitliğini gördükçe aşık olduğunu’ söyleyerek, ‘Böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor’ dedi.

İş adamı Ethem Sancak, sahibi olduğu Star gazetesine verdiği söyleşide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığını bir kez daha dile getirdi.

Erdoğan’ı “300 yılda bir Allah’ın nasip ettiği liderlerden biri” olarak tarif eden Sancak, “Erdoğan’ı tanıdım, dürüstlüğünü gördüm. Erdoğan’ın eteklerine tutunup oradan bir şey beklemek niyetim yoktu. Siirt seçimleri vesilesiyle Siirt’ten başbakan çıksın diye, dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe de aşık oldum” dedi.

Daha önceleri, Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremediğini söyleyen Sancak, “(Erdoğan’ı) tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor” diye konuştu.

Ethem Sancak geçtiğimiz günlerde de Rize’de katıldığı başkanlık sistemi konulu bir panelde Erdoğan için “Annem, babam, ben ve çocuklarım kurban olsun” demişti.

Söyleşinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
2
0
0
0