Görüş Bildir
Haberler
Esra Dermancıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Esra Dermancıoğlu Evli mi, Aslen Nereli?

Esra Dermancıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Esra Dermancıoğlu Evli mi, Aslen Nereli?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyada yayınladığı pozla gündeme geldi. 53 yaşına giren Esra Dermancıoğlu, yeni yaş gününde paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı. Kullanıcılar, ‘Esra Dermancıoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?’ sorularına cevap arıyor. İşte Esra Dermancıoğlu’nun paylaştığı çok konuşulan pozu ve Esra Dermancıoğlu’nun hayatı ile kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu, paylaştığı fotoğrafla gündem oldu.

Esra Dermancıoğlu’nun Paylaştığı Fotoğraf ve Açıklamaları Burada;

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında giren Esra Dermancıoğlu’nun hayatı ve kariyeri de merak ediliyor. İşte Esra Dermancıoğlu’nun hayatı ve rol aldığı yapımlar…

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Çümbüş ustası olarak bilinen Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunudur.

Esra Dermancıoğlu, İsviçre’deki Franklin College'de sanat tarihi eğitimi almıştır.

Esra Dermancıoğlu, televizyonlarda ilk kez efsane dizi Avrupa Yakası ile yer aldı. Geniş kitlelerce tanınması ise Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile oldu.

Esra Dermancıoğu, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Doksanlar, Galip Derviş ve Bir Zamanlar Çukurova gibi yapımlarda da yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın