Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Alparslan İyice Umutsuzluğa Düşer...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Alparslan İyice Umutsuzluğa Düşer...

Müge Kakşi
28.02.2021 - 22:08

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Alparslan tekerlekli sandalyesinde umutsuzca otururken, Pınar Hanım ona 'Siz istemeseniz de sizi bu evde yürürken görene kadar hiç bir yere gitmeyeceğim.' der. Alparslan artık sadece kızının babası olarak hayatına devam edeceğini söylerken Ceylan ona psikolojik destek olmanın yollarını bulur. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EDHO Yeni 184. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini yaşayamadan, yeğeni Alpaslan'ın canının derdine düşer. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında saldırıya uğrayan Alpaslan, hastanede yaşam savaşı verir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli tüm ailesini ve dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını ister. 

Hızır Çakırbeyli'nin bu isteğine en hızlı yanıtı ise kimsesizlerin babası Doğan verir. Alpaslan'a yapılan ssaldırının arkasındaki isme ulaşan Kimsesiz Doğan, okları kontrgerilla İshak'a çevirir. 'Benim ciğerime göz diktiler' diyen Kimsesiz Doğan, sokaklardaki tüm kimsesizleri İshak'ın izini bulmaya çağırır. İlyas Çakırbeyli Doğan Baba'nın bulduğu adreslere tek tek baskınlar yapar. Tüm aile perişan halde Alpaslan'dan gelecek haberi beklerken, Ceylan Çakırbeyli'nin tek duası ise Alpaslan'ın yaşamasıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın