Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
21.12.2020 - 11:43

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Korkmayın benden diyor ama kulağını da çekiyor. Alpaslan başladığı işi bitireceğini söylüyor. Dediğini de yapıyor. Silahlar bir kez daha ateşleniyor. Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Amcası Hızır Çakırbeyli'nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı'yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman'ı ortadan kaldırmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas'ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli'nin akıbeti için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan'ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır.

Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı'yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli'ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli'nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın