Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. Bölüm Fragmanı... Yeni Fragmanda Hızır Elinde Yüzükle Geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. Bölüm Fragmanı... Yeni Fragmanda Hızır Elinde Yüzükle Geliyor!

Sunay Korkmaz
30.11.2020 - 10:45

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. EDHO'nun yen fragmanında; Bahar, kadın topluluğunun önünde Ömür tarafından tehdit ediliyor ama vazgeçmeyeceğini söylüyor. İşler o kadar ileri gidiyor ki kadınlar neredeyse birbirine giriyor. Hızır elinde yüzükle karşısına çıkıyor. Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Özeti

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için hasımlarını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar. Hızır Reis'in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır. Masadan kalmasına rağmen tedbiri bırakmayarak yeğenini korumaya devam eden Hızır Çakırbeyli, tüm gücünü kullanır. Hızır amcasının verdiği kararlardan memnun olmayan Alpaslan ise amcasıyla iplerini koparmaya hazırdır. Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan sonunda Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir.

Hızır Reis'in Korkmazlarla el sıkışmasını hazmedemeyen Ceylan ise eşiyle arasını açacak bir konuşma yapar. Hızır'ı kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır. Bahar Sincanlı, Hızır Reis'in pusulasını şaşırtırken, Ceylan'ın da hedefi olur. Hızır Reis bir yandan yeğeninin hayatını kurtarmak için zor kararlar verirken bir yandan da kendisine söz geçiremez. Bahar Sincanlı ise çocukluk arkadaşı Ömür'e rağmen, Hızır Reis'in gönlünü çalmaktan bir an olsun vazgeçmez.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın