Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Yeni Bölüm Fragmanı! Alpaslan Hedefte...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Yeni Bölüm Fragmanı! Alpaslan Hedefte...

Sunay Korkmaz
16.11.2020 - 10:30

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. EDHO'nun yayınlanan 172. yeni fragmanında;  Hızır'ın yeğeni Alpaslan cezaevinde ve Derman'ın hedefinde. Hızır bununla tehdit edilerek anlaşma masasına oturtuluyor. Ve Hızır Alpaslan'ın hayatı için anlaşmayı kabul etmekten başka çaresi kalmıyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. Yeni Bölüm Özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. Yeni Bölüm Özeti

Haşmet Façalı, kardeşi Behzat'a yapılanın hesabını sormak için kolları sıvar. Hızır Reis'le birlikte yaptıkları planlarının merkezi Yaman Korkmaz'ın kardeşi Derman'ı göstermeye başlar. 'Kardeşe kardeş' diyen Haşmet, Hızır'la beraber hapishanedeki Derman'ın peşine düşer. Haşmet Façalı, adamlarıyla bütün mahalleyi basar.

Masadan ve amcasının evinden kovularak kendi planlarını uygulamaya başlayan Alpaslan ise Yaman Korkmaz'a bir adım daha yaklaşır. Korkmaz'ı saklandığı delikten çıkarmak için hapishanedeki kardeşi Derman Korkmaz'ın peşine düşer. Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşine yapılanın hesabını sormaya adım adım yaklaşır. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü fetheder.

Ömür'ün evi terk etmesiyle zor günler geçiren İlyas Reis, şimdide yol arkadaşı Behzat'ın şokunu yaşamaktadır. İlyas Reis'in yardımına Hızır Reis koşar.

.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın