Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Liderliği Eskişehir'de Bıraktı

Beşiktaş Liderliği Eskişehir'de Bıraktı

Enver K.
22.02.2015 - 18:10 Son Güncelleme: 22.02.2015 - 20:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de 21'inci haftaya lider giren Beşiktaş, Eskişehir'e 1-0 yenildi. Haftayı Galatasaray ya da Fenerbahçe lider kapatacak.

Bu sonuçla 47 puanda kalan Beşiktaş'ın ligdeki dört maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu. Galatasaray'ın 48, bir maçı eksik Fenerbahçe'nin ise 46 puanı var. Düşme hattından uzak kalmaya çalışan Eskişehir ise art arda ikinci galibiyetini aldı ve puanını 23'e yükseltti.

Maçın 18'inci dakikasında gelişen Eskişehirspor atağında, Mori'nin karşı karşıya pozisyonda çektiği şut kaleci Cenk Gönen'in bacaklarının arasından geçti. Cenk'e çarpıp yavaşlayan topu tamamlayan Kaan Kanak, takımını öne geçirdi.

Eskişehirspor ikinci yarıda da önemli pozisyonlar yakaladı. 49'da Lawal, 50'de ise Kaan, Cenk'i aşamadı.

52'de Angelo'nun kafa vuruşunda da önce Cenk, ardından üst direk gole izin vermedi.

Kalan bölümde iki takımın da skoru değiştirme çabaları sonuç vermedi ve Eskişehirspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Demba Ba son anda kadrodan çıkarıldı

Eskişehir maçı öncesi takımla birlikte ısınmaya çıkan Beşiktaş'ın Senegalli golcüsüsü Demba Ba, ağrıları artınca kadrodan çıkartıldı. Ba'nın yerine Mustafa Pektemek ilk 11'de oynadı.

Beşiktaş'ta ayrıca Tolga Zengin, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı ve Cenk Tosun, sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Ev sahibi takımda ise tedavileri süren Ömer Şişmanoğlu, Hürriyet Gücer, Mirkan Aydın, Jerry Akaminko ve Nzuzi Toko Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadı.

Eskişehirsporlu futbolcular, ısınmaya üzerinde Mersin'den öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle çıktı.

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/besikta...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0