Görüş Bildir
Haberler
Eski Partnerini Tamamen Unutup Yoluna Devam Ettiğini Anlamanı Sağlayacak 10 İşaret

etiket Eski Partnerini Tamamen Unutup Yoluna Devam Ettiğini Anlamanı Sağlayacak 10 İşaret

Ma Belle
28.05.2023 - 22:02

Çeşitli duygularla yola çıktığımız partnerimizle bazen problemler yaşayabiliriz. Sonrasında da anlaşmazlıklar olabilir ve ilişki bitebilir. Her ilişki başlayıp mutlu sonla da bitebilir, üzücü bir şekilde de son bulabilir. İlişkinin acısını yaşadıktan sonra hayatımıza devam etmek hayatın akışına dahil olan şeylerden biri. Eski partneri unutup yola devam ettiğini gösteren işaretleri bu içeriğimizde sıraladık. Umarız ilişki konusunda her şey gönlünce olur diyor ve keyifli okumalar diliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onunla beraberken yaptığın aktiviteleri artık eskisi kadar özlememek.

Eski partnerinden uzaklaştığını ve artık onu unuttuğunu anlamak istiyorsan onunla beraberken yaptığın şeyleri düşün. Favori filminizi, ilk buluştuğunuz yeri, birbirinize armağan ettiğiniz ilk şarkıyı ya da beraber yaptığınız ilk yemeği... Eğer hiçbiri sende eski hatıraları canlandırmıyorsa ya da hatırladığın zaman duygulanmıyorsan demek ki onu arkanda bırakıp yoluna devam ediyorsun.

2. Eskilerden konu açıldığında duygulanmayıp şakaya vurabiliyorsan.

Eski partnerin hakkında bir konu açıldığında duygulanmıyorsan, onu özlediğini gösteren cümleler kurmuyor ve eskisi gibi için acımıyorsa yoluna devam ediyorsun demektir. Çünkü acısı geçmemişse, halen bir şeyler hissediyorsan veya içinde tamamlamadığın duygular varsa hüzünlenirsin ve anlık olarak duyguların değişir. Şakaya vurup gülüp geçmen, yoluna devam ettiğini gösterir.

3. Anıların başından kalkabiliyorsan.

Onu unutup hayatına kaldığın yerden devam ettiğini anlayabileceğin işaretlerden biri de anıların başından kalkabildiğini görmek. Yaşanılan şeyler geride kaldı, onlar sadece geçmişte başımdan geçen olaylardı ve hiçbiri benimle geleceğime kadar gelmemeli diyorsan, yola devam edebilirsin.

4. Eskiye dair mesajlaşmaları ve fotoğraf gibi şeyleri görünce içinin acımaması.

Ayrıldıktan hemen sonra eski mesajları, fotoğraf ve videoları silmek istemeyebilirsin. Çünkü anıları severiz, anıların da bizimle beraber gelmesini isteyebiliriz. Eğer eski fotoğraflara bakınca için acımıyorsa, onlara uzun uzun bakmıyorsan ve onları bir çırpıda silebiliyorsan yola devam ettiğini anlayabileceğin işaretlerden birini aldığını göreceksin.

5. İnsanlarla aranda ördüğün iletişim duvarını yıkmayı başarabiliyorsan.

Ayrılık sonrası başka insanlarla konuşmak istemeyebilirsin, bu doğal bir durumdur. Fakat seninle iletişime geçmek isteyen insanlarla arandaki duvarı yıkıp onların seni tanımalarına izin veriyorsan eski ilişkin mazide kalmış demektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrene eski partnerlerini unutma konusunda tavsiyeler verebiliyorsan.

Kişi bazen deneyimlemediği şeylerin örneğini karşısındakine veremez ve tavsiye içerikli cümleler kuramaz. Yaşadığın ayrılıktan sonra eski partnerini aşabildiğini düşündüğün zaman çevrene bu konuda tavsiyeler vermeye başlarsın. Bu durumda anlamalısın ki bazı şeyleri aşabilmişsin.

7. Bahsi geçtiğinde normal bir sohbet konusuymuş gibi konuşmaya başlıyorsan.

Eski partnerini unutup yoluna devam ettiğini şu şekilde de anlayabilirsin: Herhangi bir konuşma esnasında konu eski partnerlerden açıldığı zaman uzaklara dalmıyorsan ve yaşadığın şeyleri hatırlayınca sinirli veya üzgün bir şekilde konuşmuyorsan... Olağan bir durummuş gibi hareket edip net cevaplar veriyorsan onu unutup yoluna devam ediyorsun demektir.

8. Onun sosyal medya hesaplarını artık gözetlemiyorsan.

Onun sosyal medya hesaplarına bakıp durduğun zaman, unutman gereken şeyi kendine tekrar tekrar hatırlatmış olacaksın. Bu şekilde bir kısır döngüye girip kendi kendine sadece acı çektirirsin. Eğer stalk yapmıyorsan, eski partneri unutma konusunda büyük bir yol kat etmişsin demek.

9. Yolda onu gördüğün zaman yolunu değiştirmiyorsan.

Sıradan bir günde dışarıda onunla karşılaştığın zaman sende kötü hisler uyanmıyorsa onu aştığını ve hayatına devam ettiğini anlamalısın. Unutmayan veya unutmak istemeyen biri, eski partnerini nerede görürse görsün suratı düşer veya kötü hislere kapılır.

10. Yeni insanlarla tanışma cesaretinde bulunabiliyorsan.

Eski partnerini aşamayan biri yeni insanlarla tanışma cesaretinde bulunmaz. Kalabalık ortamlarda pek bulunmak istemez ve başkalarıyla tanışmaktan çekinir. Fakat eskiyi geride bırakıp yeni insanları merak ediyorsan ve onlarla tanışmaktan çekinmiyorsan, bil ki sen yoluna devam ediyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Skorpios

mission completed✔️✌🏽