Görüş Bildir
Haberler
Eski Partnerini Bir Türlü Unutamayan Umutsuz Aşıkların Deneyebileceği 8 Yol

etiket Eski Partnerini Bir Türlü Unutamayan Umutsuz Aşıkların Deneyebileceği 8 Yol

20.08.2022 - 23:59

Eski partnerini bir türlü unutamayan umutsuz aşıkların deneyebileceği 8 yolu listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zaman her şeyin ilacı!

1. Zaman her şeyin ilacı!

Bazen bir şeyleri zamana bırakmak en iyi çözüm! Bir şeyleri geride bırakmaya çalışırken agresifleşmek, daha önce tercih edilmeyen aktivitelere yüklenmek ve yeni bir karaktere bürünmeye uğraşmak, yapılabilecek büyük hatalardan birkaçı. Bazen olumsuz düşüncelere ve hislere izin verip bir şeyleri zamana bırakmak en iyisi.

2. Sosyal medyada onu takip etmemeye çalış!

2. Sosyal medyada onu takip etmemeye çalış!

Ayrılık sonrasında sık sık eski partnerimizin neler yaptığına, kimlerle takipleştiğine, hangi tweet'leri 'favladığına', nerelere gittiğine bakmak isteriz. Tüm bunlar ilişkinin enkazından çıkmamızı güçleştirmekten ve kaygılarımızı artırmaktan başka bir işe yaramaz.

3. Dersler çıkarmaya çalış!

3. Dersler çıkarmaya çalış!

Hepimiz ilişkilerimizde hatalar yapabiliyor, kendimizi ihmal edebiliyoruz. Hayatımıza giren her insan bize yeni dersler verir ve kendimizi daha iyi tanımamıza olanak sağlar. Bir insana kendimizi tamamen kaptırmamaya, onu kaybetmemek için uğraşırken kendimizi unutmamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Biten ilişkileri de böyle değerlendirmek, neyin yanlış gittiği üzerine objektif bir şekilde düşünmek ve bir daha aynı hataları yapmamaya çalışmak, eski partneri unutmak için yapılabilecek en iyi şeylerden biri.

4. Kendine yüklenmemeye çalış!

4. Kendine yüklenmemeye çalış!
www.stylecraze.com

Ayrılıkların pek çok farklı sebebi var. İnsan, biten ilişkinin üstünden biraz zaman geçince kendine yüklenmeye başlayabiliyor. O kişiye nasıl bu kadar güvendiğini, tüm planlarını ona göre yaptığını, kendinden bu kadar feragat etmenin mantıksız olduğunu düşünerek kendine yükleniyorsan bu hiçbir işe yaramaz. Unutma, herkes hata yapabilir. Düşündüğünden çok daha güçlüsün.

5. Sağlığına dikkat et!

5. Sağlığına dikkat et!

Olumsuz hislerin baskın olduğu, kendimize haksızlık etmeye daha yakın durduğumuz zamanlarda bizim için neyin iyi, neyin kötü olduğunu ayırt edemeyecek hale gelebiliriz. Kendi hayatını kontrol altına alıp sağlığını korumaya çalışmak, her gün yapılabilecek aktiviteler bulup bunları hayata geçirmek ve bakış açında küçük değişiklikler yapmak çok şey değiştirebilir. Spor, yoga ve sağlıklı beslenme, olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak kalmana yardımcı olur. Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan işe alışkanlıklarından başlamalısın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini alışverişle şımart!

6. Kendini alışverişle şımart!

Evde yalnız başına oturup kötü düşünceleri kovalamaya çalışmak nafile olabilir. Hep satın almak istediğin şeyleri listeleyip bütçe ayırmak ve alışverişe çıkmak, nefes almana ve kendini mutlu hissetmene yardımcı olabilir.

7. Ev dekorasyonunu değiştirebilirsin!

7. Ev dekorasyonunu değiştirebilirsin!

Kendi yaşam alanında yapacağın ufak değişiklikler, duygu ve düşüncelerini olumlu yönde etkileyebilir. Eski partnerinle paylaştığın anları aklına getirebilecek şeyleri ortadan kaldırmak ve ev dekorasyonunu değiştirmek, eski ilişkini unutmanda çok işine yarayabilir. Ona ait bütün fotoğrafları ve eşyaları yakmana gerek yok, ancak görmeyeceğin ve kolay erişemeyeceğin bir yere kaldırabilirsin!

8. Hobilerine vakit ayır!

8. Hobilerine vakit ayır!

Eski partnerinle meşgul olduğun zamanlarda girişemediğin hobilerine yönelmenin tam sırası. Yemek pişir, resim yap, seramiğe giriş, dans et, yazılım öğren... Yapabileceklerinin sınırı yok! Hep aklında olan ama bir türlü yapamadığın şeyleri yapmak için harika bir fırsatın var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
28
15
12
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.c. Senol Arin

Keşke unutabilsem. Daha ilk günkü gibi aklımda. Hergün dahada eriyorum hergün dahada tükeniyorum ne unutması

Gizem Yenikler

Zaman gerekli.

gabriel

afganlar bile hatta pakistanlılar bile Türklerden iyi aşk konusunda