Görüş Bildir
Haberler
Eski AKP'li Vekil: "Külliye'den Bakanlara 'Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Demeyin' Talimatı Verildi"

Eski AKP'li Vekil: "Külliye'den Bakanlara 'Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Demeyin' Talimatı Verildi"

AKP'den ayrılıp DEVA Partisi'ne geçen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk'ta saldırıya uğramasının ardından geçmiş olsun mesajı ileten bakanların Külliye'den aranarak 'geçmiş olsun denilmeyecek' talimatı verildiğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21 Nisan 2019'da Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenaze töreninde yumruklu saldırıya uğramış, sonrasında da linç girişiminden son anda kurtulmuştu.

AKP'den ayrılarak DEVA Partisi'ne geçen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Halk TV'de yayınlanan Günün Raporu programına katılarak Kılıçdaroğlu'na düzenlenen bu linç girişimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeneroğlu, Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğramasının ardından kendisi için sosyal medyadan 'geçmiş olsun' mesajı yayınladığını, bununla birlikte birkaç bakanın daha geçmiş olsun dediğini ancak bakanların Külliye'den aranarak 'geçmiş olsun denilmeyecek' talimatı verildiğini aktardı.

"Bakanlara talimat verildi"

Yeneroğlu şu ifadeleri kullandı:

'Ben ilk twiti attıktan sonra, birkaç bakan benim twitimi görmüş onlar da twit atmış. Bunun üzerine Külliye'den aranıyor o bakanlar ve kendilerine deniliyor ki 'bizim öyle bir politikamız yok. kesinlikle 'geçmiş olsun' dilemeyeceğiz.' O gün o saldırıyı yapanları, kim tetikledi, kim tahrik etti, kim organize etti bunlar da ayrıca açıklığa kavuşturulması gereken konular. Ben onun öyle hasbelkader geliştiğini de zannetmiyorum.'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın bugün partisinin grup toplantısında görüntüleri izletmesiyle Çubuk'ta meydana gelen Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi yeniden gündeme geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
13
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ismini vermek istemediğim bi kaç kişi(akif tatar gibi) soruyor bana bu zihniyetten ne farkın var diye. kadına çocuğa hayvana tecavüz etmek aklımdan geçmiyor ... Devamını Gör

Lal K.

belli ki bir politik saldırı bu, üstelik akp yonetiminin düzenlemiş olması, çok muhtemel, tehditkar ve kimin yaptığı son derece açık bir saldırı. ilikleriniz... Devamını Gör