Görüş Bildir
Haberler
Eşinin Sevgilisiyle Aynı Gün Doğum Yaptığını Öğrendi: '4 Kız Doğurdun, O Bana Bir Erkek Çocuk Verdi'

etiket Eşinin Sevgilisiyle Aynı Gün Doğum Yaptığını Öğrendi: '4 Kız Doğurdun, O Bana Bir Erkek Çocuk Verdi'

Yasin Arslan
04.10.2018 - 11:41 Son Güncelleme: 04.10.2018 - 17:01

Şanlıurfa'da boşanma davası açan Hülya A., eşinin sevgilisinin kendisiyle aynı gün doğum yaptığını iddia etti.  Nazım A. ile 2008 yılında evlendiklerini ve 4 kız çocukları olduğunu söyleyen Hülya A., eşinin kendisine '4 kız doğurdun, o bana bir erkek çocuk verdi' dediğini ve ilişkisini itiraf ettiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet gazetesinden Mesut Hasan Benli'nin haberine göreŞanlıurfa Siverek 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin Aile Mahkemesi sıfatıyla baktığı davaya sunulan dilekçeye göre, ev hanımı Hülya A. ile Acil Servis Teknisyeni olarak çalışan Nazım A. 2008’de evlendi. Çiftin 4 kızı oldu. Hülya A., son kızını dünyaya getirdiği 30 Ocak 2018’den sonra ise eşinin Şanlıurfa’daki özel bir hastanede çocuk doktoru olan uzman G.U ile ilişkisi olduğunu, bir de erkek çocukları bulunduğunu öğrendi.

'Sen 4 kız çocuğu doğurdun, o bana erkek çocuk verdi'

'Sen 4 kız çocuğu doğurdun, o bana erkek çocuk verdi'

📷 Hürriyet

Hülya A. ile G.U.’nun doğum yaptığı gün ise aynıydı. Genç kadın, gerçekleri öğrenmek için duyduklarını eşine sordu. Nazım A., “Sen 4 kız çocuğu doğurdun, o bana erkek çocuk verdi” diyerek ilişkisini itiraf etti.

Dört çocuğu da Hülya A.'ya gösterilmedi.

Dört çocuğu da Hülya A.'ya gösterilmedi.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hülya A., boşanmak istediğini eşi ve kayınvalidesiyle paylaştığında ise fiziki şiddete maruz kaldı. 1 aylık bebeği dahil 4 kız çocuğu elinden alındı ve babasının evine gönderildi. Hülya A., “Burası Siverek, ailene de sana da gösteririz” diye tehdit edildi. 5 ay sonra sadece bebeği kendisine verilen Hülya A., 19 Eylül’de ‘zina’ iddiasıyla boşanma davası açtı.

Mahkeme kararıyla üç kızını geri alabildi.

Mahkeme kararıyla üç kızını geri alabildi.

Genç kadın, mahkemeden öncelikle alıkonulan 3 kızının kendisine verilmesini, eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi hakkında çocuklarının okullarına ve evlerine yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı alınmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. Alıkonulan 3 kız ise anneye teslim edildi.

'Sevgilisinin doğumuna gitti'

'Sevgilisinin doğumuna gitti'

Konuyla ilgili konuşan 4 çocuk annesi Hülya A., eşinin kendisinin doğumuna gelmediğini, sevgilisinin doğumuna gittiğini söyledi. Nazım A. ise uzaklaştırma kararına itiraz etti, sorunlarının bulunmadığını savundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1647
435
222
55
40
34
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GrayRuby

21 yüzyılda yaşıyoruz ve hala birileri kız/oğlan çocuğu ayrımı yapıyor ne tür bir cehalet içindeyiz anlamakta zorluk çekiyorum

justicegg

Sevgilisi çocuk doktoruymuş. Hangi beyinle okudu acaba? Mal mısın kızım evli, orta yaşlı adamla ilişki yaşıyorsun?

Lvnt YKSL

Cinsiyeti erkeğin belirlediğini bilmeyen "acil servis" teknisyeni... Bu kadar büyük bir cahillik çok ilginç. Sevgisiz Sığır hemcinsim; 4 tane çocuk yaparken ... Devamını Gör