Görüş Bildir
Haberler
Eşini Öldürdüğünü Facebook’tan Duyuran Katil Yakalandı: ‘Beni Haber Yapmayın’

Eşini Öldürdüğünü Facebook’tan Duyuran Katil Yakalandı: ‘Beni Haber Yapmayın’

Çanakkale’de eşini öldüren ve Facebook’tan ‘Gururlu hissediyor’ diyerek paylaşım yapan katil zanlısı Gencay Korur, polis ekiplerinin takibi ile yakalandı. Katil Gencay Korur, gazetecilere ‘Beni haber yapmayın’ diyerek bağırdı.

Çanakkale’de bir kişi, eşini babasının evinde öldürmüş ve Facebook’tan paylaşım yapmıştı;

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Yapmayın beni haber’

‘Yapmayın beni haber’

Cinayetin ardından Gencay Korur, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve İzmir Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Gencay Korur, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, “Haber yapmayın beni. Namussuzluk yaptığı için öldürdüm” dedi. 

Gencay Korur, cinayetin ardından bir sosyal medya platformunda durum kısmında, ‘Gururlu hissediyor’ şeklinde yaptığı paylaşımda işe “Ayşe Korur Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben namusumu temizledim, herkese duyurulur” ifadelerine yer vermişti.

Vicdansız katilin emniyetten çıkarken ki görüntüleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şirin Şirine

Lan şerefsiz çocuklarını bile ona göre doldurmuşsun o yaşta kız çocuğu küfür ediyor annesiyle hanımlı konuşuyor. pislik!! için yüzüne yansımış sen kimsinde b... Devamını Gör