Görüş Bildir
Haberler
Esenyurt’ta Mahalle Sakinleri ile Suriyeli Grup Arasındaki Kavgaya İlişkin Bakanlık Açıklama Yaptı

Esenyurt’ta Mahalle Sakinleri ile Suriyeli Grup Arasındaki Kavgaya İlişkin Bakanlık Açıklama Yaptı

Batuhan
10.01.2022 - 07:38

İstanbul Esenyurt'ta iki grup arasında çıkan kavgada, taraflardan biri sokak üzerindeki iş yerine sığındı. Diğer grup ise o iş yerini taşladı, tekme ve yumruklarla camlarını kırdı. 7 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili İçişleri Bakanlığı Yardımcısı İsmail Çataklı'dan açıklama geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 21.00 sıralarında, Bağlarçeşme Mahallesi Bağlar Çeşme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflardan biri cadde üzerindeki iş yerine sığındı.

Onları kovalayan diğer grup ise iş yerinin camlarını taşlamaya başladı. Bunun üzerine hızla iş yerinin kepenkleri kapatıldı. Öfkeli grup, kepenklere yumruk ve tekmeler ile vurmaya başladı. İki kişi, aldığı darbeler ile hafif şekilde yaralandı.

Durum, çevredekiler tarafından polis ekiplerine bildirildi. Polisin gelmesiyle saldırgan grup, olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekiplerinin incelemesinde, bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. 7 kişiyi gözaltına alan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

"Ümit Özdağ ve benzerlerine yazıklar olsun"

Ayrıca bakınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman osmanow

Hassiktir bok sen önce milletinin karnını doyur sonra diğerlerine bakarsın sayenizde Avrupa'nın dilencileri olduk

Charlie Brown

Ulan ne yabancı düşmanlığı, ülkemizde yabancı biz olduk.. Sahiller parklar sokaklar Suriyeli, Afgan daha bir sürü değişik tehlikeli tiplerle dolu...

Sometimes

Esenyurt şaşırt be karşim bir kere de