Görüş Bildir
Haberler
Erken Tanı Hayat Kurtarır! Bursa'da Sokak Lambaları Meme Kanserine Karşı Pembe Yandı

etiket Erken Tanı Hayat Kurtarır! Bursa'da Sokak Lambaları Meme Kanserine Karşı Pembe Yandı

Yüksel Venedik
27.10.2018 - 19:21 Son Güncelleme: 28.10.2018 - 10:37

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Çirişhane Caddesi, meme kanserine karşı farkındalığı artırmak için pembe ışıklar ile aydınlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osmangazi ilçesindeki Çirişhane Caddesi, mor lambalar ile aydınlatıldı

Osmangazi ilçesindeki Çirişhane Caddesi, mor lambalar ile aydınlatıldı

Tüm dünyada 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' olarak kabul edilen Ekim ayında, meme sağlığı konusunda birtakım etkinlikler düzenleniyor. DHA'nın haberine göre Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) da, meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Bursa'da bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Türkiye'de her yıl 15 bin kadın meme kanserine yakalanıyor

Türkiye'de her yıl 15 bin kadın meme kanserine yakalanıyor

UEDAŞ, sokak lambalarının devreye girdiği 18:30 itibariyle caddeyi mor ışıklar ile aydınlatarak, meme kanserine dikkat çekti.

Meme kanseri, Türkiye'nin en önemli sağlık problemlerinden bir tanesi ve ülkemizde yılda ortalama 15 bin kadın meme kanseri oluyor.

Erken tanı hayat kurtarır

Erken tanı hayat kurtarır
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca, üzerinde 'Erken tanı hayat kurtarır' yazan afişler, şehirdeki birçok elektrik direğine asıldı...Firmadan, yapılan sosyal sorumluluk projesi ile 'Ekim ayı, her yıl tüm dünyada ve Türkiye'de 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' olarak kabul ediliyor ve bu kapsamda çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Biz de, ülkemiz insanlarını bu konu hakkında bilgilendirmek için bir farkındalık yaratmak istedik. Bunun için bir dizi bilinçlendirme çalışması yürüttük. Umuyoruz ki meme kanseri hakkında az da olsa bir farkındalık yaratır.' açıklaması yapıldı.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
87
11
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Buğra Akkaya

böyle şeylerin olması güzel en azından şüphelenen 10 kişiyi cesaretlendirip gitse bile buna değer yavaş yavaş böyle şeylerde gelişim sağlanır o yüzden doğruy... Devamını Gör

SEMİR DÖNDER

Bu farkındalık durumunun sadece kadınları ilgilendiriyor gibi gösterilmesi eksik bir şey erkeklerde de meme var ve bizde düşük bir oran olsada meme kanseri r... Devamını Gör

Emrehan Pekören

Güzel birşey ama kerhane gibi olmuş sanki azıcık. 😂