Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlarda Dikkat Ettiği Bazı Şeyler

Erkeklerin Kadınlarda Dikkat Ettiği Bazı Şeyler

Rahman Korkmaz
20.11.2014 - 03:34 Son Güncelleme: 20.11.2014 - 20:02

Tırnaklar Önemli!

Tırnaklar Önemli!

Erkeklerin çoğu kadınlarda el ve ayak bakımına önem verir. Yarısı çıkmış ojeler ve bakımsız eller biz erkekleri uzaklaştırabilir. Ellerinizi nemlendirip, manikür ve pedikürünüzü aksatmamalısınız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selülit Alarmı!

Selülit Alarmı!

Bacaklarınızda selülit gibi problemler varsa tercihinizi bunları açmaktan çok gizlemekten yana kullanmalısınız. En azından çorap giyerek selülit görünümünü en aza indirebilirsiniz!

İstenmeyen Tüy!

İstenmeyen Tüy!

İstenmeyen tüylerinizle başa çıkmalısınız! Erkekler her ne kadar lafını etmiyor gibi gözükseler de özellikle kadınların kolları üzerinde bulunan tüyleri erkeksi buluyorlar ve bu durum çoğu erkeği rahatsız ediyor..

Kokunun Önemi!

Kokunun Önemi!

Sigara içsin, içmesin hiçbir erkek sigara kokan bir kadını hoş bulmaz! Sigara kullanıyor olabilirsiniz kokusunun üzerinize sinmemesi için çaba gösterin.

Saç Bakımı!

Saç Bakımı!

Saçınızın bütünüyle aynı olmayan dipleriniz uzadığında, ya da çektirdiğiniz fönü üç gün kullanmaya çalıştığınızda bu erkeklerin dikkatini çeker.

Dikkatsiz Giyim!

Dikkatsiz Giyim!

Pek tabii fazla kilolarınız olabilir. Herkes zayıf olmak zorunda değil. Ama ufak hilelerle vücudunuza en uygun giyim tarzını bulabilirsiniz. Daracık pantolonun yanından fışkıran fazlalıklar pek de hoş görünen birşey değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Küfür!

Küfür!

Her ne kadar arkadaş gibi eş, sevgili arasakta da argo ve küfür içeren konuşmaları kadınlardan duymaya pek alışkın olmadığımızdan, küfür eden kadınlardan tiksinebiliyoruz. Onlarla konuşurken üslubunuza dikkat edin. Unutmayın, siz kadınsınız.. Tabi bu demek değildir ki erkek illa da küfür eder!

Sakız!

Sakız!

En önemlilerinden birisidir aslında.. İnsanların olduğu bir yerde Cak cuk sakız çiğneyen kadın ne kadar ağırbaşlı olabilir? 

kaynak; Erkeklerin Kadınlarda Dikkat Ettiği Bazı Şeyler 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın