Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Hayran Kalacağı Doğum Günü Hediyeleri

Erkeklerin Hayran Kalacağı Doğum Günü Hediyeleri

Hediye Denizi
06.08.2014 - 14:17

Erkeklere hediye almanın zorluğu her zaman daha fazladır. Seçenekler

kısıtlı olduğundan ne hediye almamız konusunda da hayli zorlanırız. Hele bir de

doğum günü yakın olan bir erkek tanıdığınız varsa bu süreç günden güne size

yaklaşıyor demektir. Ne hediye alacağınız konusunda tereddüt yaşamadan önce

erkeklere özel seçtiğimiz doğum günü hediyesi seçeneklerine göz atabilirsiniz. Bu

hediyelerin tek ortak noktası ise erkeklerin hayran kalacağı gerçeği J

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Halı Saha Beyaz Kupa Bardak

Kişiye Özel Halı Saha Beyaz Kupa Bardak

Erkekler için futbol, vazgeçilmeyen bir hobidir. Hem izlemek hem de futbol oynamak dediğiniz zaman onlar için hayat durur. Arkadaşları ile belli aralıklarla yaptıkları halı saha maçları da onları fazlasıyla memnun eder. Tıpkı bu kupa bardak gibi! Halı sahanın kralının kim olduğunu siz belirleyin ve bir erkek tanıdığınıza bu kupa bardağı hediye edin. Doğum gününde bundan daha güzel bir hediye alamayacağından emin olabilirsiniz.

Kişiye Özel Nakışlı Gömlek

Kişiye Özel Nakışlı Gömlek

Giyimine önem veren erkekler için gömlek vazgeçilmezdir. Doğum gününde de bu tarz erkeklere gömlek hediye etmek çok iyi bir fikir olabilir. Ancak neden sıradan bir gömlek hediye edesiniz ki? Kişiye Özel Nakışlı Gömlek ile hediyenizi daha özel hale getirebilirsiniz. Yakanın iç kısmına, manşetlere ve cep bölümüne hediye edeceğiniz kişinin isim ve soyadının baş harfini yazdırabilirsiniz.

Kişiye Özel Tavla Ustası Akrilik Ödül

Kişiye Özel Tavla Ustası Akrilik Ödül

Tavla oynarken yenmekte zorlandığınız bir erkek mi var? Ya da çevresinde oynadığı herkesin bileğini bükmeyi başarıyor mu? O halde doğum günü hediyenizi buldunuz! Kişiye Özel Tavla Ustası Akrilik Ödül, sadece tavla ustalarının sahip olabileceği bir ödül ve bu tavla ustasını da siz belirleyeceksiniz.

Kişiye Özel Rakı Bardağı

Kişiye Özel Rakı Bardağı

Lazer işleme ile rakı bardağının üzerine harf ve isim yazdırabilirsiniz. İkili set halinde gönderilen Rakı Bardağı Seti, rakı sever erkekler için unutulmaz bir doğum günü hediyesi olacak.

Oynar Başlıklı USB Vantilatör

Oynar Başlıklı USB Vantilatör

Sıcak yaz günlerinde bilgisayar başında çalışmaktan bunalanların imdadına siz yetişin! Oynar Başlıklı USB Vantilatör, bilgisayar başında çalışanlar için ufak bir serinlik yaratacak. Oynar başlığı sayesinde de kullanımı daha rahat olan vantilatörün mavi ve kırmızı olmak üzere 2 renk çeşidi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seksi Harfli Viski Bardağı

Seksi Harfli Viski Bardağı

Rakıdan ziyade viskiden hoşlanan erkeklere de bir sürprizimiz var! Yine harf ve isim yazdırılan bu viski bardağının bir diğer özelliği de görsel olarak farklı olması. Viski keyfine keyif katacak Seksi Harfli Viski Bardağı, tam erkeklerin seveceği türden bir hediye.

Kişiye Özel Aşk Raporu

Kişiye Özel Aşk Raporu

Şimdi de sıra erkek arkadaşınızda! Ona doğum gününde romantik bir hediye vermek istiyorsanız Kişiye Özel Aşk Raporu, sıradışı ve orijinal hediyelerden. Romantik olmayan erkekler bile bu hediyeden sonra duygulanacaktır :)

Kişiye Özel Cüzdan

Kişiye Özel Cüzdan

Hemen hemen her erkeğin yanında bulundurduğu aksesuarlarının başında cüzdanları gelir. Bunu göz önünde bulundurursanız cüzdan da iyi bir doğum günü hediyesi alternatifi olacaktır. Kişiye Özel Cüzdan üzerine harf ve isim yazdırabilir, hediye ettiğiniz erkeğin daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
5
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?