Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Duymak İstemediği Sözler

Erkeklerin Duymak İstemediği Sözler

Kadınon.com
12.09.2014 - 11:56 Son Güncelleme: 12.09.2014 - 12:41

Erkekler, bazen ufak bir kelimeden bambaşka anlamlar çıkarıp rahatsız olabilirler. Erkeklerin beraber oldukları kadın tarafından söylenen bazı sözlere tepki verdiği biliniyor. Hemen hemen bir çok erkek bu sözleri kadınlardan duymak istemiyor. İşte erkeklerin kadınlardan duymak istemediği sözler...

'Ne düşünüyorsun? '

Yapılan anketlerde erkeklerin bu sorudan hoşlamadığı ortaya çıkmış. Bir anlık dalgınlıklarında ya da düşüncelere daldıklarında yöneltilen bu soru, erkeklere oldukça itici geliyor ve bu soruyu soran partnerlerine karşı sempatilerini yitiriyorlar.

'Bende bir farklılık görüyor musun? '

Erkeklerin itici bulduğu sorulardan bir tanesi de, dış görünüşünüzde yaptığınız bir değişikliği farketmesini beklemektir. Erkekler bizim kadar detaycı olmadıklarından görünüşünüzde yaptığınız değişiklikleri her zaman farketmeyebilirler.

'Arkadaşım hamile/nişanlandı/evleniyor '

Erkekler bu tarz sözleri manidar buluyorlar. Sizin ona 'sıra bende' demeniz gibi algılıyorlar. Erkeğin huzurunu kaçıran bu söz kendilerini birden baskı altında hissetmelerine sebep oluyor. Özellikle evlilikten kaçan bir tipse, sizden soğumak için yeterli bir sebep olabilir.

'Ailem seninle tanışmak istiyor '

Erkeklerin ödünü koparacak bir söz daha... İşlerin ciddiye binmesini gösteren bu söz erkek arkadaşınızı rahatsız edecektir. Böyle bir sözle onu germek yerine, onu ailenizle daha spontane bir şekilde tanıştırabilirsiniz.

'Adam ol! '

Hiçbir erkek, erkekliğine ve kişiliğine edilmiş bu tarz bir hakareti kabullenemez. Eğer ağzınızdan böyle bir söz çıktıysa, erkek arkadaşınız size daha kötü bir karşılık verebilir. Sinirli anlarınızda bu tarz sözler söylemekten kaçının.

'Eski sevgilim...'

Sohbetin orta yerine birden eski sevgilinizi içinde bulunduran bir cümle ağzınızdan çıkıyorsa dikkat... Eski sevgilileriniz hakkında erkek arkadaşınızla konuşmamalısınız çünkü erkekler bu tarz bir kıyaslamadan ya da eskilerin anılmasından rahatsız olurlar.

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın