Görüş Bildir
Haberler
ERKEKLERE ÖZEL 50.000 TL'LİK PENİS SİGORTASI

ERKEKLERE ÖZEL 50.000 TL'LİK PENİS SİGORTASI

Erkek Paketi
12.05.2014 - 15:54 Son Güncelleme: 12.05.2014 - 16:41

ERKEKLERE ÖZEL 50.000 TL'LİK PENİS SİGORTASI

Erkekler için abonelikle iç çamaşırı, çorap, tıraş-bakım ürünleri ve prezervatif hizmeti sunan e-ticaret sitesi Erkekpaketi.com, verdiği hizmetlere sıra dışı bir yenilik ekledi. Firma, Türkiye’de ilk defa erkek müşterilerine ücretsiz olarak 50.000 TL’ye kadar “Penis Sigortası” yapacak.

Paket Aboneliği Karşılığında En Değerli Sigorta

Ankara merkezli girişim Erkekpaketi.com, erkek müşterilerine, penislerinin sağlığını ve geleceğini garanti altına almak için, siteden abone olacakları Hazır Paket’lerden biri karşılığında, ücretsiz olarak 50.000 TL’lik Penis Sigortası gerçekleştirecek. Mayıs ayının sonundan itibaren bu hizmeti vermeye başlayacak firma, yabancı bir sigorta şirketiyle anlaşmayı sonlandırmak üzere. Sigortanın kapsamı, penisin fiziksel olarak vücuttan tamamen ayrılması şartıyla geçerli olacak.

Erkekpaketi.com kurucusu Ersin Mete Ertürk, “Erkekler evi, arabası, köpeği, bacakları ve hayatı için sigorta yaptırabiliyorken bunu neden yaptıramasın diye düşündük. Erkekpaketi.com olarak bu hizmeti sunarak dünya üzerindeki tüm erkeklerin vücutlarının en değerli varlıklarını koruma altına alıyoruz. Anderson Cooper ve Conan O’Brien gibi ünlü kişilerin de bu sigortayı yaptırdığını biliyoruz. Ayrıca ülkemizde her yıl bir çok vaka da yaşanmakta. Bunları düşündüğümüzde Erkekpaketi.com olarak müşterilerimiz için bu değerli hizmeti verebilecek olmaktan dolayı heyecanlıyız.”

Cinsiyet Değiştirme Sigorta Kapsamında Değil

Dünya üzerinde her yıl yaklaşık 10.000 fiziksel penis kazasının gerçekleştiğini öğrendiklerini söyleyen Ertürk, “Türkiye’de de bu tarz birçok olayın gerçekleştiğini gazetelerden takip edebiliyoruz” dedi.

Sigortanın kapsamı ise bunu suistimal için kullanabileceklere karşı koruma altına alınmış durumda. Ameliyat ile cinsiyet değiştirme sigorta kapsamına girmiyor. Yalnızca fiziksel olarak vücuttan kopan vakalar sigorta kapsamında değerlendiriliyor. Ayrıca yakın akraba, arkadaş ve sevgili tarafından da gerçekleştirilen eylemler sonucu oluşan yaralanmalar sigortanın dışında kalıyor.

Aynen hayat sigortasında olduğu gibi, kişi dilerse kendi için bu hakkı elde edebiliyor ya da başkasının yerine poliçeyi satın alabiliyor. Satın alımdan sonra sigortalıya dijital sertifikası gönderiliyor.

Erkekpaketi.com yetkilileri, amaçlarının Türkiye’de ünlü kişilere de ulaşarak sigortayı gerçekleştirmek olduğunu belirttiler. “Yapmaları gereken tek şey, siteden istedikleri bir pakete abone olmak. Böylece hem sigorta kapsamına girmiş oluyorlar hem de rutin olarak kapılarına yepyeni iç çamaşırı, çorap, tıraş - bakım ürünleri ve prezervatif paketleri geliyor.” dedi

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın