Görüş Bildir
Haberler
Erkekler ve Kedilerin Benzer Özellikleri

Erkekler ve Kedilerin Benzer Özellikleri

kadinca.net
30.07.2014 - 15:30 Son Güncelleme: 30.07.2014 - 15:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kedi dediğiniz zaman, akla hep kadınlarla ilgili benzetmeler gelir… Kedilerin zarifliği, gözleri, kedilerin anlaşılamayan bir sıcak bir soğuk hareketleri, hatta ve hatta tırnakları bile kadınlara benzetilir. Kadın ve kedi arasındaki bu ilişki kimilerine çok doğru bir saptama gibi gelse de, biraz düşünüldüğünde erkeklerin kedilerle kadınlardan daha fazla ortak özellik taşıdığını görmek zor değil. Evet, kediler erkeklerle bir çok benzerlik gösteriyor! Bu benzerlikler neler mi?

1- Kediler ve erkekler, evi severler ve huzuru evde bulurlar. Ev onların kalesi gibidir; bu yüzden hem kediler hem de erkekler evlerinde uzun süreli misafirden de hoşlanmazlar. Rahatlıklarına düşkün olduklarından mutlaka evin baş köşesini onlar kapar.

2- Hem kediler hem de erkekler uykuya düşkündür. Fırsat bulduklarında uyumayı ya da kendilerini uykudan alamayıp yeniden uykuya dalmaya bayılırlar.

3- Kedilerin dökülen tüyleri meşhurdur. Evin her yerinde hatta kıyafetlerinizde bile kedi tüyü bulmak mümkündür. Erkeklerde de durum aynıdır. Evin her yerinde özellikle banyoda, mutfakta, salonda onların saçlarını bulabilirsiniz.

4- Hem kediler hem de erkekler şımartılmaya bayılırlar. Ancak sonu ikisinde de iyi olmayabilir, hem kediler hem de erkeklerden bir maraz çıkabilir.

5- Kedilerin ve erkeklerin önüne sevdiği yemekleri koyduğunuzda size olan sevgilerini gösterirler. Hatta sizi daha çok severler.

6- Kediler de erkekler de uzun süreli oyunlardan hoşlanmazlar. Sıkılırlar ve bırakıp giderler.

7- Hem erkekler hem de kediler kıskançtır. Başkasıyla ilgilendiğinizde kıskanırlar, hatta ikisi de trip atarlar.

8- Kediler ve erkekler çok işiniz olsa da onlarla ilgilenmenizi beklerler. Siz aynı ilgiyi onlardan beklediğinizde, bu sefer onlar umursamaz.

Kaynak: http://www.kadinca.net/erkekler-ve-ke...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a42750

komik bir yaklaşım ama doğru :))))