Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Kaşlarını Nasıl Almalılardır ?

Erkekler Kaşlarını Nasıl Almalılardır ?

Kahkahaha
02.11.2014 - 22:53 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 21:21

Erkekler Kaşlarını Nasıl Almalılardır ?

İnsanların güzellik veya çirkinlik noktasındaki ince çizgidir kaşlar. Kaşlarınızı bakımlı ve güzel görünmesi sizin için çok önemli bir paya sahiptir. Kaşlarınız kötüyse ve bakımsızsa sizin için büyük bir eksidir ayrıca görünüş itibari ile kötü bir poz verecektir.

Erkekler için kaş bakımı detaylı olarak yapılmalıdır çünkü eğer kaşınızı aldığınız çok belli olursa sizin için iyi olmayabilir. Kaşlarınızın nerede başlayıp nerede bittiği, fazlalık olanlar ve en uygun şekili bulmak sizin için zor olabilir ama çok önemlidir. Kaşlarınız da çok fazla fazlalık yoksa kendiniz alabilirsiniz ama yoğun bir şekilde varsa uzmanlar tarafından alınması tavsiye edilir.

Kaşlarınızı alırken dikkat edilmesi gereken bir husus da bir daha çıkmayacak ümidi ile almamanız, düzenli olarak almanız gerektiğini benimsememizdir. Eğer şimdi kaşlarınızı almaya tamamıyla hazırsanız uygulamalara başlayalım.

KAŞLARIMI NEYLE ALMALIYIM ?

Kaşlarınızı tavsiyemiz olan cımbız ve ağda yöntemleri ile alabilirsiniz. Eğer ince kaşlarınız varsa mutlaka cımbız tercih etmelisiniz. Eğer kalın kaşlara sahipseniz ağda kullanmanız işinizi kolaylaştırır ama asla kendiniz uygulamayın aksi durumlarda tamamıyla kaşınızın görünümden mahrum kalabilirsiniz.

ERKEKLERDE KAŞ İNCELTME NASIL YAPILMALIDIR?

Erkekler kaşlarını inceletme konusunda ısrarlı olmalarını tavsiye ediyoruz. Ama kaşlarınızı inceletirken alt kısımları fazla ellemek ile fazla kısımları almalısınız. Kaşlarınızın alırken tamamıyla düz olmamasına dikkat edin, fazla kısımları almanız yeterlidir. Düz bir kaş size bir bayan kaşı görünümü verebilir ayrıca doğallıktan uzaklaşmış olursunuz. Dağınık kısımları toplamanız sizin için güzel bir görünüme sahip olacaktır. Kaşınızı alırken sadece sizi rahatsız eden kısımları alırsanız daha doğal bir görüntü elde etmiş olursunuz.

KENDİ KENDİMİN KAŞIMI NASIL ALABİLİRİM?

Kaşlarımı kimseye elletmem mantığı yada utanırım kimseye kaşımı almasını isteyemem, para verip de yaptırmam diyorsanız kendiniz almaya mahkumsunuz. Kendi kendinizin kaşını alması biraz zor ve uğraş gerektirecek. Üç adım ile sizlere kolaylık sağlayacağız.

İlk Yöntem/ADIM1 İlk olarak kaşlarınızın başlangıç yerlerini bulmanız gerekiyor bunun için bir kalem ile burnunuzun kenarına paralel olarak göz bebeğinizin bitiş noktasına kaş ile aynı noktaya getirip işaretleyin. Bitiş içinde aynı yöntemin tersini yani göz bebeğinizin bitişine işaretleyin

İLK Yöntem/ADIM2 İşaretli yerlerin dışında kalan yerlerdeki kılları temizleyin. Ayrıca kaşınızın üst kısımındaki fazlalıkları alabilirsiniz. Kaşlarınızı alırken tek tek nadir bir şekilde alın aksi durumda boşluklar oluşup kaş şekliniz bozulabilir

Üçüncü YÖNTEM/ADIM3: Kaş fırçası ile tarayıp, uzun tüyleri makasla kesin.

DİNİMİZCE KAŞ ALMAK GÜNAH MIDIR? (Erkeklerin)

Hiç uzatmadan direk cevabı vermek isterim. Müslümanlara göre erkeklerin kaşlarını alması günahtır. Çünkü İslam dinine göre; Kaş alırsan kadına benzersin ve kadına benzemek günahtır. Ama insanlara iyi ve güzel görünmekte islam dininde yer alır. Tertipli, bakımlı bir erkek asla kötü bir örnek olamaz.

Bu işlemleri yaparken kolaylık çekmek için tavsiye edilenler; sıcak su ve buhar, gözenekleri açarak kılları yumuşatacak, bu sayede yapacağınız kaş üzerindeki işlemlerin daha kolay ve acısız olmasını sağlayacaktır. Ayrıca kıl dönmesini engellemenize de yardımcı olacaktır.

Kaynak: http://www.kahkahaha.com/erkekler-kas...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın