Görüş Bildir
Haberler
Erkek Zevkine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Erkek Zevkine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Ebru Çiftçi
21.08.2018 - 14:05 Son Güncelleme: 22.08.2018 - 17:59

Beğendiğin erkek tipine göre bilinçaltında neye saplantılı olduğunu söyleyeceğiz.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, rüyanda bu erkeklerden hangisini görsen aşık olursun?

2. Peki ya bu ünlülerden hangisinin gözlerini kapattığında seni öpücüğüyle uyandırmasını isterdin?

3. Şimdi de bize tercih ettiğin erkek profilinde bulunması gereken 3 şeyi söyle bakalım.

4. Peki erkek arkadaşının uzun saçlı olmasına ne dersin?

5. Diyelim ki bu ünlülerden biri sana Instagram'dan dm attı. Hangisine geri dönersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence dövmeli erkekler daha mı çekici görünüyor?

7. Peki hangisinin gülüşü seni daha çok etkiledi?

8. Ve son olarak, diyelim ki bunlardan biri sana evlenme teklifi etti. Hangisini kabul ederdin?

Aşk!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen büyük bir aşk var. Bu duygu aslında seni hayat boyunca bir arayışa sürüklüyor. Çünkü takıntı haline getirdiğin aşk aslında senin kafanda oluşturduğun hayali bir profilden oluşuyor. Hayatının her anında bu aşkı aramaya devam ediyorsun. Ve bu da senin farklı insanlarla karşılaştığında yaşadığın hayal kırıklığına sebep oluyor. O yüzden akışına bırakmalı ve hayatının aşkının seni bulmasını beklemelisin.

Kavga!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen öfkeli bir ruh hali var. Bu ruh hali seni sürekli birileriyle kavga etmeye sürüklüyor. Ve insanlarla tartışmalarının sonunda mutlaka bir kavga yaşanıyor. Bu durum senin insanlarla aranda olan ilişkini fazlasıyla zedeliyor. Ondan dolayı bilinçaltında yatan bu düşmanı yok etmelisin. Aksi takdirde sonradan pişman olacağın kavgalara bulaşabilirsin.

Korku!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen bir korku var. Bu hayata dair içinde bir şeyleri kaybetme korkusuyla alakalı. O yüzden elindekinin değerini çok iyi biliyorsun. Fakat sevdiğin insanları bazen öyle bir sahipleniyorsun ki o kişi bu durumdan bir hayli sıkılabiliyor. Senin içindeki bu derin korku seni sevdiklerine  daha çok bağlıyor. Ama bu korkuya takılı kalmak yerine anın tadını çıkarsan daha mutlu olabilirsin.

Başarısızlık!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen başarısızlık kaygısı var. Sen yaptığın her işin altından başarıyla kalkmayı hedefleyen bir insansın. Böyle olmadığı durumlarda kendini kötü hissediyorsun. Sanki daha önce hiçbir işte başarılı olmamış gibi sadece o başarısızlığa odaklanıyorsun. Fakat  başarılı olmanın yolu başarısızlıktan geçer. Çünkü düşe kalka öğreniriz bazı şeyleri. O yüzden kendini bu konuda takıntı hale getirmek yerine başarısızlığında tadını çıkarmalısın.

Endişe!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen bir korku var. Belli bir sebebi ya da dayandığı bir endişen olmamasına rağmen hazırda bekleyen bir korku. Kafanı bazı konulara o kadar çok takıyorsun ki yükselen dumanları görebiliyoruz :) Bazı zamanlarda sen farkında olmasan bile bu endişelerin seni yiyip bitiriyor. Bize sorarsan bu endişelerinden kurtulmak ve hayatı daha eğlenceli kılmak da senin ellerinde. Kafanda kurup kurup kendine üzeceğine harekete geçip, hamleni yap! Afiyet olsun :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
631
245
104
93
51
39
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mistress Of Cats

Maşallah hocam ne güzel test elhamdülillah

cakma-medusa

Allah’ım!!! Dünyanın en zor testi felandı heralde. 5. soru ve sonuncu da çok düşündüm. Sonuç : birsürü abur cuburumla tek başıma dizi izleyip sezonlardan sez... Devamını Gör

cakma-medusa

sonuncuda* (-de leri -da ları ayıralım derken fazla kaptırıyorum bazen.)

Başak Başak

Evet bir iki dakikalığına da olsa hayal aleminde yaşadım :)

Selma somun

🤣🤣