Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltının Takıntısını Bu Eğlenceli Fotoğrafik Algı Testi ile Buluyoruz!

etiket Bilinçaltının Takıntısını Bu Eğlenceli Fotoğrafik Algı Testi ile Buluyoruz!

Bakalım senin bilinçaltın neye takıntılı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayal gücünü kullanarak başlayalım! Resimdeki çocuğun geleceği sence aşağıdakilerden hangisi gibi olur?

1. Hayal gücünü kullanarak başlayalım! Resimdeki çocuğun geleceği sence aşağıdakilerden hangisi gibi olur?

2. Peki bu görsellerden hangisi sana eski ilişkilerini hatırlattı?

3. Şimdi de bu görüntülerden seni en çok rahatsız edeni söyle bakalım!

4. Bu insanlar hakkında ne düşünüyorsun peki?

4. Bu insanlar hakkında ne düşünüyorsun peki?

5. Hangi fotoğraf seni çocukluğuna götürür?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nostaljik duygularını hangi görsel depreştirdi?

7. Bu fotoğraflardan hangisi yalnızlığı en iyi şekilde anlatıyor?

8. Az kaldı...Bu fotoğraflardan en ilginç hikayeye sahip olan sence hangisi?

9. Mutluluk konseptini en iyi anlatan fotoğrafı da seç, bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Bunda utanıp sıkılacak bir şey yok! Sen, insanoğlunun en temel dürtülerinden biri olan sekse takıntılısın! Cinsellik senin için sadece fiziksel bir aktivite değil aynı zamanda ilham kaynağı adeta bir yaşama nedeni. Cinsel konularda kendini açıkça tanımlayabildiğin gibi bu konuda da oldukça iyisin ancak bu çevrene ya da partnerine rahatsızlık verecek hareketler içerisinde olduğun anlamına gelmiyor. Sana tek tavsiyemiz sadece işin içine biraz duygusallığı da katman.

Öğrenmek!

Öğrenmek!

Senin varlığını besleyen en temel şey ‘Bilgi’! Doğal olarak da bilinçaltın sürekli yeni bir şeyler öğrenmeye takıntılı. Kendini bu sayede sürekli geliştirdiğin için kimsenin çözemediği, işin içinden çıkamadığı durumlara bile çok farklı bakış açıları geliştirebiliyor, hayata çok daha geniş bir pençeden bakabiliyorsun. Seni tanımlayacak şey özetle şu olurdu; daima ufkunu geliştirmeye çalışan ve etrafını da aydınlatmaya çalışan biri!

Sevgi!

Sevgi!

Senin en önemli takıntın ‘Sevgi’! Onun her şeyi iyileştirebilecek ve çözecek yegane şey olduğuna inanıyor insan ilişkilerini de bu çerçeve de tutuyorsun. Etrafına karşı daima çok anlayışlı ve yardımseversin. Bu özelliğin çevrene de yansıdığı için fazlasıyla kalabalık bir arkadaş ortamına sahipsin. Ancak sen herkese karşı ne kadar sevgi dolu ve anlayışlı olsan da sevmeyi bilmeyen kişilere tahammülün olmadığı için oldukça seçicisin. Kısacası çevrende senin sevgini hak etmeyecek kişilere yer yok. Umarız karşına hep doğru insanlar çıkar!

Doğa!

Doğa!

Senin bilinçaltın adeta doğa gibi yemyeşil ve çiçeklerle dolu! Çevrene karşı tıpkı yıllardır ayakta duran kocaman bir ağaç gibi güçlü ve huzur verici bir ışık saçıyorsun. Kötü hissettiğinde, mutsuz olduğunda tıpkı bitkiler gibi sararıp soluyor, ufacık mutluluklarında bile etrafını bahara dönüştürüyorsun. Ufak yaşlarından itibaren bitkiler ve hayvanlar ile ilgili her şey ilgisini çeken biri olarak da, yaşadığın her şeyi insanlardansa doğa ile paylaşmayı tercih ediyor aynı zamanda ondan besleniyorsun.

Kaybetme Korkusu!

Kaybetme Korkusu!

Sen fazlasıyla duygusal birisin ve sevdiklerine her şeyden çok değer veriyorsun. Aynı zamanda hayata karşı farkındalığın o kadar yüksek ki bu sebeple her anın tadının çıkarılması gerektiğinin farkındasın. Ancak bu, bir yandan seni sevdiklerini her an kaybedebilecekmişsin gibi bir korkuya da itiyor. Kafanda daima; Ya onlara bir şey olursa, ya giderlerse...? gibi sorularla dolaşıyorsun. Bu yüzden kimseyi incitmemeye ve onlara duyduğun sevgiyi hissettirmeye çalışarak yaşıyorsun. Bu bir yandan seni oldukça yorsa da bir yandan da kimsenin arkasından ‘keşke şöyle yapmasaydım’ dememeni sağlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1963
597
252
148
79
71
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?