Görüş Bildir
Haberler
17 Gündür Komada: Erkek Arkadaşı Tarafından Kamyonetle Ezilen Ece Çelik

17 Gündür Komada: Erkek Arkadaşı Tarafından Kamyonetle Ezilen Ece Çelik

Ulaş
16.08.2017 - 18:35 Son Güncelleme: 17.08.2017 - 12:16

Türkiye'de kadına yönelik şiddet haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Basında yer alan haberlere göre şiddetin son mağduru Adana'da üniversite okuyan Ece Çelik oldu. 23 yaşındaki kadının tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim D. tarafından kamyonetle ezildiği iddia edildi. Saldırgan olay sonrasında önce serbest bırakıldı ardından ise 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. İbrahim D.'ye ev hapsi cezası verildi...

Genç kadın ise ne yazık ki 17 gündür komada...

Olay, 31 Temmuz’da gece yarısı meydana geldi. İddialara göre İbrahim D., Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümü öğrencisi Ece Çelik ile araçla gezerken tartıştı. Daha sonra ise İbrahim D. eve gitmek için araçtan inen kadının üzerine kamyonetini sürerek komaya girmesine neden oldu.

O anlar güvenlik kamerası tarafından böyle görüntülendi 👇

İhbarla gözaltına alınan İbrahim D. ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatıyla önce serbest bırakıldı.

İbrahim D. ifadesinde, 'Ece beni aradı, arkadaşlarıyla tartıştığını söyledi. Ben evin önüne gittim. Orada bir tartışma yaşandı. Bende aracımla hızla uzaklaştım. Kimseye çarptığımdan haberim yok' demişti.

Savcılığın soruşturmayı derinleştirmesi ve görüntü kayıtlarına ulaşması üzerinde İbrahim D. tekrar gözaltına alındı.

Savcılığın soruşturmayı derinleştirmesi ve görüntü kayıtlarına ulaşması üzerinde İbrahim D. tekrar gözaltına alındı.

İfadesi alınan şüpheli D., ’kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

İbrahim D.'ye ev hapsi cezası verildi. Adliyeden ayrılan İbrahim Deveci’nin aldığı ceza doğrultusunda evinden ayrılamayacağı belirtildi.

Bir gözünü kaybeden Ece Çelik 17 gündür komada...

Bir gözünü kaybeden Ece Çelik 17 gündür komada...

Ağır yaralı olarak Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan Ece Çelik, bir gözünü kaybederken, bitkisel hayata girdi. Bu arada yaşam savaşı veren Ece Çelik’in daha önce özel bir kanalda düzenlenen televizyon yarışmasına katıldığı ve birinci olduğu öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugbadnmzr

Neee ev hapsi nedir ulan !!!!!! Ahh böyle adaletin içine tüküreyim ben.Kız canıyla uğraşıyor.Ailesi perişan durumda katil psikopat şerefsiz ev hapsinde.Aman... Devamını Gör

Fahri Fergan

erkekliğin batsın orospu çoçuğu...

Kübra Alagöz

orospu çocuğu dersem orospu utanır , köpek dersem köpeğe yazık. bu ve bunun gibilere yakıştıracak bi kelime , küfür , hakaret bulamıyorum. hiçbirşey üstünüze... Devamını Gör