Görüş Bildir
Haberler
Erkeğin Kendisini Değiştirmeye Çalışan Kadına Direnmemesi İçin 13 Mantıklı Sebep

Erkeğin Kendisini Değiştirmeye Çalışan Kadına Direnmemesi İçin 13 Mantıklı Sebep

Merve Ç.
01.06.2016 - 17:29

Tabii, sizi de anlıyorum hemen “kimse kimseyi değiştiremez” diye haykırmaya başladınız. Hatta yetinmeyip, “biz sizi değiştirmek isteyince kıyamet kopuyor” diye serzenişler bile başladı. Oysaki daha içeriğe göz atmadınız bile. Fark etmez, sadece bu bile erkeklerin değiştirilmesi gereken, biraz yontulmaya muhtaç, yola sokulması elzem olan bir cins olduğunun ispatı. 

Merak etmeyin, siz ne kadar istemeseniz de, direnseniz de, karşı çıksanız da kadınlar sizi el altından ustaca değiştirmeye, şekillendirmeye devam ediyor. Bu halde bile erkek milletiyle ne çetin mücadeleler verdiğimiz ortada, bir de el atmasaydık ne olacaktı kim bilir?

Erkekler hazırsanız sizi neden değiştirmek zorundayız anlatmaya başlıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kere erkekler Türk aile yapısının üzüntü verici bir uzantısı olarak rahat, gereksiz bir özgüvenle dolu olarak yetiştiriliyor. Gerçeği göstermek zorundayız.

2. Kadınlarla ilgili bilgileri, düşünceleri, hisleri acınacak seviyede bunları öğretmek, eğitimlerini tamamlamak mecburiyetindeyiz.

3. Sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek Türk erkeğinin onulmaz bir hastalığı tedavi etmek bizim görevimiz maalesef.

4. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak sözü sanki erkekler için bilinçli olarak sarf edilmiş bir söz gibi, bunu yıkmak boynumuzun borcu.

5. Her şeyi bildiğini, her şeyi yapabileceğini, her şeyin doğrusunu kendilerinin bildiğini sanmak gibi garip huyları var erkeklerin… Elden geçirmek şart.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olay cinselliğe geldiğinde erkekler teoride çok iyi ama uygulamada geçer not dahi alamıyorlar, haliyle bu konuyu alttan ders olarak vermek durumunda kalıyoruz.

7. Kadın ve erkek arasında büyük bir fark olduğunu ve bu farkın erkeğin üstün olmasına yol açtığını düşünüyorlar, merak etmeyin öyle olmadığını usul usul öğretiyoruz.

8. Erkeklerin ne söylediği hiç önemli değil, çünkü asıl fikirlerini sözüm ona bilinçaltlarında saklıyorlar, oradan çıkarıp düzeltmek yine bize düşüyor.

www.healthunits.com

9. Erkekler somut düşünme konusunda fena değiller, ama iş soyuta bindi mi olaydan kopuyorlar soyut yanlarını tamamlamak biz kadınların işi.

10. Erkekler, maalesef kendilerini oldukları gibi görme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorlar, onlara gerçekleri haykıran bir ayna tutmak… Evet, bildiniz bizim işimiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cinselliği “s*kiş”, sevişmeyi “s*kuş”, birleşmeyi “s*plama” olarak gören bir zihniyeti değiştirmeyip de ne yapacağız?

12. Öpüşmeyi yalamak, oral seksi dillemek, ön sevişmeyi zaman kaybı olarak görmelerini seyretmeyeceğiz herhalde, değiştireceğiz.

13. El s*ki görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş… Öyle olmadığını uygun bir dille anlatacağız.

Kısacası erkeklere doğru yolu göstermek, onları biraz yontmak, kırpmak, gerçeklerle yüzleştirmek, hizaya sokmak kadınların işi. Evet, angarya olduğunu, erkeklerin büyük direnç gösterdiğini kabul ediyoruz ama endişeye mahal yok, her kadın işini ustaca hallediyor siz rahat olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
918
804
284
158
92
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dothraki

Efendim, yapmış bulunduğunuz listede sürekli olarak kendi "Sanı"larınızı yazmışsınız. Anlaşılan şu bahsettiğiniz erkeklerden bir farkınız yok. Ki ben bir erk... Devamını Gör

Setenay Çelik

Başta giyim tarzıyla ilgili bir içerik sanıp ''aa bakayım ehe ehe'' diyerek girdiğim içeriğin editörünün Merve Ç. olduğunu görünce hevesim kursağımda kaldı.

Deniz

YA MERVE Ç'DE MERVE Ç. LAN KAÇ AY HATTA YIL OLDU HALA MERVE Ç DİYOSUNUZ . YOK BUNU ÇOK ÜZMÜŞLER YOK KUYRUK ACISI MI VARMIŞ ULAN KUŞ BEYİNLİLER KENDİNİZ ONA B... Devamını Gör

Feyzeddin Önal

Eğer Merve ç nin bi kaç yazısını okursan anlarsın. erkekler üzerinde genelleme yapacak kadar donanıma sahip biz boş yere atıp tutmuyoruz onun yazdıklarından ... Devamını Gör