Görüş Bildir
Haberler
Erkan Oğur 'Mecburen' Twitter Hesabı Açtı

Erkan Oğur 'Mecburen' Twitter Hesabı Açtı

Fatih UZUN
06.07.2014 - 20:37

Sanatçı Erkan Oğur, dün gece Sakarya’da vereceği sahur konseri kendisi adına açılan Twitter hesabındaki ‘ MİT ‘ eleştirisi ve ‘ Troll ‘ hesaplarının kampanyası sonucu iptal edilince, ‘ zoraki ‘ olarak Twitter hesabı açtı.

Oğur yaptığı yazılı açıklamada da, yasal yollara başvuracağını belirtip, MİT’le ilgili söz konusu ifadenin kendisine ait olmadığını vurguladı: “ Sosyal paylaşım platformu Twitter’da Erkan Oğur adıyla açılmış sahte hesaplarda çeşitli ifadeler kullanılmaktadır. Bu ifadelerin hiç biri şahsıma ait değildir. Bugüne kadar bir Twitter hesabım bulunmamaktayken, bu tip sahte hesapların yol açabileceği yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için resmi Twitter hesabımı açmış bulunmaktayım.

Konserden iki gün önce, perşembe günü Erkan Oğur adıyla açılan sahte hesaptan, “ MİT’in dibine kadar sızdığı ve belki de yönettiği DHKP-C, Erdoğan’ı seçim öncesi mağdur bırakmak için bakalım ne yapacak? Polis? Çocuk? Bomba? ” tweet’i atılmıştı.

Hemen ardından da, AKP’ye yakınlıklarıyla bilinen ve ‘ Troll ‘ (sanal provokatör) adı verilen hesaplardan, ‘MİT’i eleştiren birinin AKP’li belediyelerde konser veremeyeceği’ savunulmuş; Esat Ç. adlı ‘ troll ‘ hesaptan paylaşılan “erkan konser iptal aslanım. evde kendi imkanlarınla çalarsın artık. bundan sonra akparti’li belediyelerde konser yok sana” mesajı dikkat çekmişti. Kısa süre sonrada konserin iptal edildiği haberi gelmişti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’nun vereceği konserin “ hava muhalefeti” nedeniyle iptal edildiğini savunuyor.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/vitrin/erkan-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0