Görüş Bildir
Haberler
Erkan Baş: 'Çadır Yok Ama Erdoğan'ın Sarayları Var'

Erkan Baş: 'Çadır Yok Ama Erdoğan'ın Sarayları Var'

Ulaş
21.02.2023 - 21:32

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına yüklendi. Hatay'da dün meydana gelen depremlerin ardından, bölgeden gelen çadırların yetersiz olduğu bilgilerini hatırlatan Baş, 'Memlekette enkaz altından kurtarıldıktan sonra yaşama tekrar tutunmaya çalışan yurttaşlara verilecek çadırımız yok ama Tayyip Erdoğan’ın sarayları var' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deprem bölgesindeki yurttaşların iki haftadır 'Çadır' beklediğini söyleyen Baş şunları aktardı 👇

'Gerçekten nasıl bir arsızlıkla, nasıl bir utanmazlıkla karşı karşıyayız tarif etmesi mümkün değil. 2 haftadır 'çadır çadır' diye bağırıyor insanlar, çözemediler ve dün bunun sonuçlarını bir kez daha acı biçimde yaşadık Memlekette enkaz altından kurtarıldıktan sonra yaşama tekrar tutunmaya çalışan yurttaşlara verilecek çadırımız yok ama Tayyip Erdoğan’ın sarayları var. Yurttaşa verecek çadırımız yok ama Tayyip Erdoğan’ın sayısını bilmediğimiz kadar uçağı var bunların hepsini de 'İtibardan tasarruf olmaz 'diye anlatıp duruyorlar. Söylenecek tek şey var itibarınız batsın.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
26
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sayın cumhurbaşkanımız sarayı ilk yaptırdığında bu saray erdoğanın değil milletindir demişti depremzedelere neden açılmıyor hala ?

Florida28

Manda yogurdu

Florida28

100 bin dolarlik can'ta tasiyor arap karisi