Görüş Bildir
Haberler
Eren Özmen Kimdir? Sierra Nevada Başkanı Eren Özmen Hakkında Tüm Merak Edilenler!

Eren Özmen Kimdir? Sierra Nevada Başkanı Eren Özmen Hakkında Tüm Merak Edilenler!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videonun ardından Eren Özmen ve Fatih Özmen çifti sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Uzay şirketi Sierra Nevada Corporation'ın (SNC) başkanı olan Eren Özmen hakkında yapılan araştırmalar bir hayli hızlandı. Vatandaşlar Eren Özmen'in kim olduğunu öğrenmek istiyor. Peki Eren Özmen kimdir? Eren Özmen ne işi yapıyor, eğitim durumu nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eren Özmen Kimdir?

Eren Özmen Kimdir?

Eren Özmen, ABD Merkezli Uzay ve Havacılık şirketi olan Sierra Nevada Corporation Electronic Sistems ve Integration’ın (SNC) başkanıdır. 

ABD'nin en güçlü kadınları arasında gösterilen Eren Özmen'in başkanlığını yürüttüğü Sierra Nevada, 2010 yılında ABD’nin en hızlı büyüyen ilk 10 şirketinden biri seçildi.

Eren Özmen'in Eğitim Durumu Nedir?

Eren Özmen'in Eğitim Durumu Nedir?

Eren Özmen, Ankara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini almak için Amerika'ya gitti. ABD'deyken muhasebe alanında kendini bir hayli geliştiren Özmen, 1985 yılında Nevada, Reno Üniversitesi'nden (UNR) İşletme Yönetimi (MBA) yüksek lisans derecesini elde etti. Ardından 1988'de Sierra Nevada Corporation'a katıldı.

Eren Özmen Ne İş Yapıyor?

Eren Özmen Ne İş Yapıyor?

Sadece 20 kişilik bir ekipten oluşan Sierra Nevada'da finans departmanına destek olmak amacıyla danışmanlık hizmeti verecekti. Eren Özmen, 1988 yılında Fatih Özmen'in mühendis olarak çalıştığı Sierra Nevada Corporation'ı (SNC) 1994 yılında eşiyle beraber satın aldı.

Eren Özmen Kiminle Evli?

Eren Özmen Kiminle Evli?

Havacılık ve ulusal güvenlik alanında milyarlarca dolarlık hacmiyle alanında önemli ödüllere sahip olan şirketi satın alan Eren Özmen ve Fatih Özmen çiftinin 15 eyalette 30’a yakın şirketi bulunuyor.

Eren Özmen'in Ödülleri:

Eren Özmen'in Ödülleri:
  • 2014 yılında, Fast Company dergisinde 'Dünyanın En Yenilikçi 10 Uzay Şirketi' listesinde Sierra Nevada Corporation (SNC) adıyla yer aldı.[9]

  • Inc. Dergisi, 2011 yılında 'Milyar $ için Gelir Büyüme' listesinde, ABD'nin En İyi 10 Milletlerin En Hızlı Büyüyen Özel Şirketleri arasında Sierra Nevada Corporation, (SNC) yer aldı.

  • Sierra Nevada Corporation (SNC) Girişimcilik ve Teknoloji Nevada'da Merkezi tarafından Nevada'da 2014 'Yılın Havacılık ve Uzay Şirketi' seçildi.

  • Sierra Nevada Corporation (SNC) 2010 ve 2012 yılında FedList 'Üst Kadına Ait ABD Hükümeti Yüklenicisi' sıralamasında yer aldı.

  • Uluslararası Kadın Başkanlar Organizasyonu, 2011 yılında 'Kuzey Amerika'da en hızlı büyüyen Kadına Ait Şirket' olarak Sierra Nevada Corporation, (SNC) adı açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın