Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: "Sizler Liderinizi Ne Soğana Ne Patatese Kurban Etmezsiniz"

Erdoğan: "Sizler Liderinizi Ne Soğana Ne Patatese Kurban Etmezsiniz"

Emre Ordu
04.05.2023 - 13:48 Son Güncelleme: 04.05.2023 - 13:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da yaptığı konuşmada, 'Ben biliyorum, sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Giresun'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, konuşmasında 'Giresun dün Pontus çetelerine bu vatan topraklarını dar etmişti, inanıyorum Giresun bugün de Kandil’in şakşakçılarına, FETÖ’nün haşhaşilerine vatan topraklarını dar edecek. Ben biliyorum, evelallah sizler ne soğana ne patatese, liderinizi kurban etmezsiniz. Giresun, kahramanlarımızın emanetlerine sıkı sıkıya sahip çıkacak. Giresunlu kardeşlerim ondan bundan korkmaz' dedi.

"Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatırlar"

"Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatırlar"

Konuşmasında muhalefeti hedef alan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

'14 Mayıs'ta sadece sizin oy kullanmanız yeterli değil, en az bir dostunuzu, komşunuzu sandığa götürerek oy vermesini sağlamanız lazım. Aksi takdirde Karadeniz'de bulduğumuz gazın vanasını kapatır, Gabar'daki petrole beton dökerler. Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar. Cezaevinde olan Selo, Diyarbakır'da Kürt kardeşlerimi sokağa döktü. 51 Kürt kardeşimi öldürdü, Yasin Börü evladımızı şehit ettiler. Bunun suçu ne diyorlar, daha ne olacak bay bay Kemal. Kandil'den selam geliyor, 'desteğimiz onunla' diyorlar. Bunların dini, ezanı, kitabı yok. Benim Giresunlu kardeşlerim bunların önünü açar mı?'

"Temmuzda çalışanlar ve emeklilerin maaşına zam"

"Temmuzda çalışanlar ve emeklilerin maaşına zam"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Enflasyonun her ay düşmeye devam etiğini belirten Erdoğan Yüzde 43'e indi. Her ay azala azala devam edecek' dedi. Erdoğan temmuz ayında çalışanlar ve emeklilerin maaşlarında enflasyon ve refah payını dikkate alan bir artış yapılacağını bildirdi.

Erdoğan, 'Nereden nerelere geldik. Eğitimden sağlığa her alanda standartları en yükseğe biz çıkardık. Sanayi ve teknoloji eksiklerini biz giderdik mi? Bu ülkenin en büyük özlemi olan Ayasofya'yı biz ibadete açtık mı? Yaparsak biz yaparız, yaparsa AK Parti yapar' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
87
39
12
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Taş yiyecek varsa buyursun.

Koyundedilerkoyduk

Türkiye'yi özerklik vaadiyle parça parça bölmeye çalışan, vatanımız için kendini feda eden askerlerimizi şehit eden PKK'lı teröristlerin cenazesine baş sağlı... Devamını Gör

Bozkurt

Yine aynı mavalı okumuş. :)

Merffy

Şehirlerimizi yeniden kana ve ateşe boğarlar. ...en son hatırladığım kadarıyla karanfil sokak olsun, ulus gar olsun kızılay olsun en son taksim olsun bütün p... Devamını Gör