Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan 18 Yılın Ardından Eleştiri: 'Medyamız Sesimizi ve Nefesimizi Yansıtmıyor'

Erdoğan'dan 18 Yılın Ardından Eleştiri: 'Medyamız Sesimizi ve Nefesimizi Yansıtmıyor'

Ulaş
19.10.2020 - 16:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıllık iktidar döneminin muhasebesini yaparak eğitim-öğretimde topyekûn reform gerektiğini söyledi. Erdoğan fikrî iktidarlarını hâlâ tesis edemediklerini belirtti, medyaya da eleştiride bulundu. Erdoğan 'Medyamız en modern alt yapıya sahip ama bizim sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, 18 yıllık iktidar döneminde eğitim, öğretim ve kültür alanlarında arzu ettikleri ilerlemeyi sağlayamadıklarını belirterek bunu Batılılaşmaya bağladı.

'Ülke ve millet olarak kendimizi kontrolsüz bir Batılılaşma fırtınası içinde bulduk. Aklı hür, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirilmek üzere çıkılan yolun Batı taklitçiliğine dönüşmüş olması cumhuriyetimizin en büyük kaybıdır' diyen Erdoğan, eğitim-öğretimde topyekûn bir reform yapılması gerektiğini söyledi.

Erdoğan basını eleştirdi: 'Medyamız bizim sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor.'

Erdoğan'ın açıklamalarına muhalefetteki CHP milletvekillerinden tepkiler geldi.

Sosyal medyada gösterilen diğer tepkiler ise şöyle 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
115
41
7
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Saracak kimse kalmadı mı yeni mağduriyetler yaratılmış, yandaş medyayı eleştiren smkdfbh :)) Sevdiklerimden çok seni görüyorum sadece tlc de yoksun, anlamadı... Devamını Gör

Emre Ş.

Reis daha erken değil mi ya hemen reform filan diyorsun, bi koltuğuna ısınsaydın.

Halil Değerli

Hangi medya... Ortada medya mı kaldı.... ..... Hepsi tek ses tek nefes.... O da "Padişahım sen çok yaşa ".... .... . Reis: "Ayna ayna söyle bana.... Benden... Devamını Gör