Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Yeğeni Tarafından Tehdit Edildiğini Söylemişti: Nuri Başkapan Cumhurbaşkanına Hakaretten Tutuklandı

etiket Erdoğan'ın Yeğeni Tarafından Tehdit Edildiğini Söylemişti: Nuri Başkapan Cumhurbaşkanına Hakaretten Tutuklandı

İktidarı eleştiren paylaşımları nedeniyle Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan'a ait olduğunu iddia ettiği ses kayıtlarını yayınlayarak hakarete maruz kaldığını iddia eden Nuri Başkapan, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla sabah saatlerinde gözaltına alınarak tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nuri Başkapan isimli vatandaş, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan'ın ardından ise halen görevde bulunan polis memurunun kendisine küfür, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu duyurarak; telefon görüşmeleri olduğunu belirttiği ses kayıtlarını yayınladı.

Ses kayıtlarının sosyal medyada paylaşılması üzerine bugün sabah saatlerinde Başkapan gözaltına alınarak Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Nuri Başkapan'ın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Nuri Başkapan'ın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
90
33
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
edwardo

videoyu niye sansürlü yayınlıyorsun, salak mısın?

tahsin tepek

Hakaret nerede? 128 milyor dolor nerede? Hak hukuk nerede? Adalet nerede? İnsanlık nerede? Kayıp ruhlar mezarlığına döndü koca ülke!

Pasif Kullanıcı

Şu eleştirileri de hakaret etmeden yapmayı öğrenin artık amk. Adamlar zaten susturmak için açık kolluyor, siz de sazan gibi oltaya geliyosunuz