Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Erken Seçim Yok, Noktalı Virgül Değil Nokta Koyuyorum'

Erdoğan: 'Erken Seçim Yok, Noktalı Virgül Değil Nokta Koyuyorum'

Batuhan
22.12.2021 - 12:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda 'Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı' dedi.

Cumhurbaşkanı ErdoğanAK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Türkiye 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı.

  • Ekonomiye yönelik tehditler savruldu. Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı.

  • Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Yüzde 7'ye düşüren kimdi enflasyonu? Biz düşürdük. Faizi düşüren kimdi? Bizdik. Sizin kitabınızda düşük faiz diye bir şey yok.

  • Ülkemizde bir kesim dışardan aldıkları destekle kardeşliği dinamitlemenin peşinde. Parmak sallamakla bir yere varamazsınız.

  • Aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı'ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023'te olacağını söylüyor, ben de öyle. Erken seçim yok. Bu ülke bir hukuk devleti, belirtilen tarih neyse o tarihte seçim yapılacaktır. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum.

  • Buradan manşet ile hükümet devirip kurmaya alışmış gazeteci kılıklılara sesleniyorum. Buradan emperyalistlere sesleniyorum, vesayet artıklarına sesleniyorum, başaramayacaksınız.

"Dün açıkladığımız program amacına ulaştı"

"Dün açıkladığımız program amacına ulaştı"
  • Ne yaptığımızı biliyoruz, niçin yaptığımızı biliyoruz, nereye ulaşacağımız biliyoruz. Emin adımlarla yolculuğumuza devam ediyoruz.

  • Türkiye bu treni kaçırmayacak. Hatta bu trenin son vagonunda falan değil, birinci sınıfında yerimizi alacağız. Uyguladığımız yeni ekonomik politikanın amacı budur.

  • Dün açıkladığımız program amacına ulaştı. Milletimiz bunu benimsemiş, piyasayalar da uygun adımları atmıştır. Serbest piyasanın kendi kuralları ile işlemesinin gayreti içindeyiz. Bazıları bu durumdan mutlu değil. Dün Türkiye siyasi kaos denemeleri ile boğuşurken biz huzur kavuşturarak yolumuza devam edince yüzü düşmüştü. Türkiye kur üzerinden çökertilmeye çalışırken yüzü gülenler, güçlenme başlayınca yüzleri düşüyor.

  • Açıkladığımız ekonomik programı anlamıyor olabilirsiniz, ama sessiz kalma erdemini gösterin.

  • Dün biri çıkmış, 'Kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' açıklaması yapıyor, bunların beyni sulanmış.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
45
39
11
11
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kabus

o kadar para anca senin yandaslarda var baska kim çökertebilir ki

Kzlt

Halkbank dolar 7 lirayken 4 liradan dolar satmıştı savcılar takipsizlik kararı vermişti öyle bir oyun mu? Dolar 18 tl olup düşürülmeden önce dolar satanların... Devamını Gör

Bozkurt

Böyle anlık bir istihbarat CIA'de yok.

mgs

ne oyunu, kim oynuyor? Allahım akıl ver önce bana ve sonra bunlara. Kendi yaptıklarını mı unutuyorlar, akıllarınca bizle dalga mı geçiyorlar anlamadım. Ne oy... Devamını Gör