Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Davet Etti: Kılıçdaroğlu 19 Mayıs Törenlerine Gidiyor

Erdoğan Davet Etti: Kılıçdaroğlu 19 Mayıs Törenlerine Gidiyor

Yasin Arslan
16.05.2019 - 18:42 Son Güncelleme: 17.05.2019 - 14:17

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanlığının, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da düzenlenecek resmi törenlere davet ettiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın aktardığı habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da düzenlenecek resmi törenlere katılacağını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, daveti kabul etti

Kılıçdaroğlu, daveti kabul etti

Özkan, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığınca, 19 Mayıs 2019'da Samsun'da yapılacak 100. yıl kutlama törenine Kılıçdaroğlu'nun da davet edildiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu'nun daveti kabul ettiğini belirten Özkan, resmi törenlerde yer alacaklarını ifade etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
45
13
8
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Mescioğlu

Kırılan bardaktan su içilir mi? Saçmalık. Türkiye ittifakı diye bir şey olamaz. Bu adam 1 ay önce suikaste uğradığında arayıp geçmiş olsun bile dilemeyen Cum... Devamını Gör

Büşra Mescioğlu

Bazuka ya da yumruk ikisi de şiddet eğilimidir. Girişim engellendiği için bir parti başkanının zarar görmemesi zamanında müdahale edilmese görmeyeceği anlamı... Devamını Gör

Murat Bey

Reis sen 19 Mayıs kutlar mıydın? bu zamana kadar hiç görmedik milli Bayramları kutladığını,Atatürk'ü andığını kafana saksı mı düştü ?

Pew Pew Pew

seçim var seçim alooov :)

Kzlt

Gerçek Kesit Spot: Türkiye İttifakı kurbanı oldu. Git tabi ama hadi hayırlısı