Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Umreye Giden Vekillere Eleştiri: 'Turistik Yere Çevirdiniz, Kim Gidiyorsa Artık Bana Sorsun'

etiket Erdoğan'dan Umreye Giden Vekillere Eleştiri: 'Turistik Yere Çevirdiniz, Kim Gidiyorsa Artık Bana Sorsun'

Ulaş
08.01.2020 - 17:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısında vekillere tepki gösterdi. Milletvekillerinin sık sık umreye gitmelerini eleştiren Erdoğan, “Hacca gitmek farz, ama umre canın sıkıldıkça gidilecek yer değil. Orası Antalya değil, turistik yere çevirdiniz” dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, Erdoğan partisinin MYK, MKYK toplantılarından milletvekillerini eleştirdi. 

Toplantı sırasında umreden dönen kurul üyesi Mustafa Yel, hurma ve zemzem ikramında bulundu. “Allah kabul etsin” diyen Erdoğan’ın “Benim haberim yok” demesi üzerine Yel, “Gruptan izin almıştım” yanıtını verdi. 

Erdoğan’ın ise “Kim gidiyorsa artık bana sorsun. Hacca gitmek farz, ama umre canın sıkıldıkça gidilecek bir yer değil. Orası Antalya değil ki, turistik yere çevirdiniz” dediği öğrenildi.

Erdoğan Libya'ya şu an için 35 asker gönderildiğini belirtti.

Erdoğan Libya'ya şu an için 35 asker gönderildiğini belirtti.

Libya tezkeresi ile Kanal İstanbul projesinin çok iyi anlatılması ve işlenmesini isteyen Erdoğan, “muhalefet partilerinin söylemlerinin doğru olmadığının teşkilata anlatılması” için genel başkan yardımcıları ve kurul üyelerini görevlendirdi. Libya’ya ilk aşamada 35 asker gönderildiğini, peyderpey asker gönderilmesine devam edileceğini anlatan Erdoğan, ilk giden grubun koordinasyon görevini üstleneceğini söyledi.

Bir kurul üyesi af meselesini gündeme getirdi.

Bir kurul üyesi af meselesini gündeme getirdi.

Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nın konuyla ilgili bir çalışma yaptığını ve önümüzdeki günlerde çalışmanın detaylandırılacağını söyledi. Erdoğan, terör, cinsel istismar, uyuşturucu, adam öldürme ve örgüt suçlarıyla ilgili görüşlerini yineledi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Erdoğan’ı hazırlanan taslakla ilgili olarak hafta sonuna doğru sunum yapacağı öğrenildi. Toplantıda Meclis gündemiyle ilgili bilgi verilirken, hayvan haklarıyla ilgili yasa teklifinin de gündeme geleceği belirtildi. Teklifin şubat ortasında TBMM’ye sunulması, hayvanların eşya statüsünden çıkarılarak canlı olarak kabul edilmesi, Kabahatler Yasası’ndan çıkarılarak Türk Ceza Yasası kapsamına alınması yönünde düzenleme düşünüldüğü bilgisi verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
126
53
45
20
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Canın okula gitmez istemediğinde izin almak için hastaneye cenazeye köye falan gideceğiz diye uydurulan yalanlara benziyor. -Meclise niye gelmedin -Um... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu yönden düşünmemiştim dostum :))))

Serhat

artık ilan et de bizde rahatlayalım sen de ..

Ayşe Özbudak

İlk defa sana katılıyorum paraniz var diye ikide bir adınızı yazmayın cunku kurtarmaz