Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Bize Sığınan Allah'ın Kullarını Katillerin Kucağına Atmayız'

etiket Erdoğan: 'Bize Sığınan Allah'ın Kullarını Katillerin Kucağına Atmayız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriyeli mültecilerle ilgili 'göndereceğiz' ifadelerine tepki gösterdi. Erdoğan, 'Biz bu ülkede iktidarda olduğumuz sürece bize sığınan Allah'ın kullarını biz katillerin kucağına atmayız. Bu kadar açık söylüyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Kıbrıs ziyareti sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun iktidara gelmeleri halinde Suriyelileri ülkelerine geri göndereceğine yönelik açıklamaları ile 'Dünyaya sesleniyorum, Kuvayımilliye geleneğinden geliyorum, çok çetin müzakereler sizi bekliyor' şeklindeki sözlerini değerlendirdi. 

Erdoğan şunları söyledi:

'(Ben Atatürk'ün partisiyim) diyen bu adam, 'Kuvayımilliye geleneğinden geliyorum' diyor ama bir defa Kuvayımilliye ruhundan haberi yok. Onu bir öğrenmesi lazım. Çünkü ta oralara kadar asker göndermişiz. Tavsiye ediyorum, Misakımilli'yi bir öğrensin. Misakımilli nedir? Misakımilli neyi kapsıyor? O kapsam içerisinde neler vardı? Bunu bir öğrenmesi lazım. Bundan haberi yok.

O 'göndereceğim' diyor. Biz bu ülkede iktidarda olduğumuz sürece bize sığınan Allah'ın kullarını biz katillerin kucağına atmayız. Bu kadar açık söylüyorum. Şu anda bunlar bize sığınmışlar 'elaman' diliyorlar. Bu 'elaman' dileyenlere 'Hadi geldiğiniz yere dönün' diyemeyiz.'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları için 👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
418
265
52
18
15
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

İnancınızla ters bir yanı olmayan katillerin mi?

Nuran Demir

Adamlar bayramda evlerine gidiyor bavullarını toplayıp demek ki ortada savaş yok ki cumhurbaşkanları bile vatandaşlarını geri çağırdı.Ama adamlar kaymak gibi... Devamını Gör

darria

biz kime sığınacağız?