Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan "Bay Bay Kemal" Demeyi Bırakacakmış

Erdoğan "Bay Bay Kemal" Demeyi Bırakacakmış

Emre Ordu
18.05.2023 - 12:34 Son Güncelleme: 20.05.2023 - 22:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimin ikinci turu öncesi Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Bay Bay Kemal' diye hitap etmeyi bırakacağı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na uzun zamandır 'Bay Kemal' diye hitap ediyor.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden önce bu hitap şeklini benimsemesi üzerine, seçimlere gönderme yaparak 'Bay Bay Kemal' demeye başladı.

Söylemini yumuşatacak

Söylemini yumuşatacak

14 Mayıs öncesi Kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle hedef alan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna giden süreçte daha yumuşak ve birleştirici bir dil kullanmayı planlaladığı belirtildi. 

Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre, bu kapsamda Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu’na söylediği “Bay bay Kemal” ifadesini kullanmayacağı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
89
30
10
9
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Hani ilkokul çocukları lakap takar sürekli söyler ya. Tam olarak durum bu. Felaket ise, bu çıtada olan birine ülke teslim edip uçurumdan yuvarlanmamıza sebep... Devamını Gör

Sananekiadımdan

Kk'ye oy versem de kaybetmesi halinde Kemal'in siyasetten çekilmesini istiyorum.

olmega

Cok gec kaldi onun icin. Art niyetli oldugunu dusunuyorum artik…

asgoodasitgets

Kendisini tebrik ederim, en başta sizler dilinizi yumuşatın ki halk da birbiriyle gerçekten siyaset konusabilsin, bıktık artık bizi düşman etmenizden. Muhali... Devamını Gör

haluk kara

Böyle bir yorum için teşekkür ederim.