Görüş Bildir
Haberler
Enkazdan Çıkarıldıktan Sonra Kaybolmuştu, Aylar Sonra Bulundu! 'Çöp Gibi Gömmüşler Ablamı'

etiket Enkazdan Çıkarıldıktan Sonra Kaybolmuştu, Aylar Sonra Bulundu! 'Çöp Gibi Gömmüşler Ablamı'

Adıyaman'da enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Ayşegül Karlı'nın cenazesi aylar sonra bulundu. Ablasının DNA örneği alınmadan gömüldüğünü söyleyen Yusuf Karlı, 'Savcı olmaz öyle şey demiş, annem yalvar yakar ağlaya ağlaya savcıları ikna edip o mezarı açtırdılar. Ayşegül oradaydı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Adıyaman'ın Merkez ilçesinde bulunan Eskisaray Mahallesi 1 No'lu Sağlık Ocağı Caddesi'ndeki Maşallah Apartmanı'ndan vatandaşların yardımıyla çıkarılan ve sonrasında kendisinden haber alınamayan Ayşegül Karlı'nın cenazesine, mezarlık çalışanlarının ailesine bilgi vermesi sonrası ulaşıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Adıyaman'ın Merkez ilçesinde bulunan Eskisaray Mahallesi 1 No'lu Sağlık Ocağı Caddesi'ndeki Maşallah Apartmanı'ndan  vatandaşların yardımıyla çıkarılan ve sonrasında kendisinden haber alınamayan Ayşegül Karlı'nın cenazesine, mezarlık çalışanlarının ailesine bilgi vermesi sonrası ulaşıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayşegül Karlı'nın kardeşi Yusuf Karlı, ablasından DNA örneği alınmadığını belirterek 'Çöp gibi gömmüşler Ablamı.Adıyaman'da mezarlık çalışanlarından DNA alınmadan isimsiz gömülmüş 'bir mezar' olduğunu öğrendik. Annemle kardeşim hemen dün Adıyaman'a gittiler.Savcı olmaz öyle şey demiş, annem yalvar yakar ağlaya ağlaya savcıları ikna edip o mezarı açtırdılar. Ayşegül oradaydı'dedi.

Yusuf Karlı, paylaşımının devamında şunları yazdı: "Enkazdan çıkartılıp Ambulansa verilen yüksek lisansını yapan, güzel güzeli TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAŞI ablam nasıl olduysa bir köpek gibi kayıtsız kuyutsuz bir çukura atılmış.

Yusuf Karlı, paylaşımının devamında şunları yazdı: "Enkazdan çıkartılıp Ambulansa verilen yüksek lisansını yapan, güzel güzeli TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAŞI ablam nasıl olduysa bir köpek gibi kayıtsız kuyutsuz bir çukura atılmış.

Ablamı depremden iki saat önce ben Adıyaman'a getirdim. Hatay'daydı. Benimle birlikte Adıyaman'a gelsin diye ısrar ettim. Son otobüsün son koltuğunda 2 kişi oturarak Adıyaman'a gittik. 3 saat sonra toz bulmuş binadan ben çıktım o çıkamadı.

Belki hiç kuantum çalışmasam, Türkiye'ye konferansa gelmezdim. Oradan Adıyaman'a gitmezdim, Ayşegül de ölmezdi, dimi?

Ya da ENKAZDAN CANLI çıkan ablama gerekli müdahaleler yapılsaydı.

Sen bunların hiçbirini haketmedin Ayşegül. Hesabını soracağız. Yolda Nobel ödülü niye bu kadar önemli, alırsam ne yapacağımı sormuştun, sana getireceğim, getirmezsem namerdim, Söz!"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
220
88
19
7
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Bu ülke niye böyle? Niye hiçbir iş düzgün yapılmıyor? İnsanları yaşarken koruyamadınız, enkaz altından canlıyken çıkaramadınız, lan bari cenazeleri doğru düz... Devamını Gör

doğan ezer

Daha kayıp olan yüzlerce cenaze var biri de arkadaşımın nişanlısı esin kırık.. Allah ailelerine yardımcı olsun ve sabır versin..

Aykız

Hiç umudum kalmadı, yaşamaktan nefret ediyorum. Hergün " bu kadar da olmaz" denilen bi şeyi duymaktan bıktım